Yeme & İçme Bu saatte nerden yemek sipariş edebiirim? Mehmetkr98 Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İstanbul Bakırköydeyim bu saatte nerden yemek sipariş edebiirim karnım çok acıkti Güncellemeler+1 yıl Açlıktan ölcem lan 😂😂😂 Bu saatte nerden yemek sipariş edebiirim? Cevapla Sipariş Soruları Beğen Paylaş Takip Et
-W-X- Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Çalışmıyordur bir yer sanırım. Soğan salça kavurup ekmek arası yapıp yiyebilirsin. 1 0 Yorumla
mehmetM3400 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yemek sepetinde açık yer yoksa şansını zorlama fazla en yakın yer buz dolabı... 0 1 Yorumla Mehmetkr98 +1 yıl İşteyim Yorumla
emreJ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 32% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 563 cevap paylaştı. Yemeksepeti daha keşfedilmedi tabii 1 1 Yorumla Mehmetkr98 +1 yıl Keşfettik reis ama açık mekan yok Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl ölmezsin lan hahah.. işten mi geldin de acıktın.24 açık fırınlar yok mu simit falan yakında 0 5 Yorumla Mehmetkr98 +1 yıl Beni tanıyormusun yaa niye öyle dedin 😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ya yok nerden tanıyım. öyle değil mi işten gelmişsindir herhalde uykundan çok açım lan bennn diyerek kalkmadın :) Yorumla Mehmetkr98 +1 yıl Hayir tüm gece çalıştım yeni eve gidiyorum 5 saat aç kaldım hala yemedim benim evlenmem lazım 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl offff derde bak. hahhah. ee naptın bişiler söyledin mi yoksa hala ağlıyor musun. evleniyim diye de çok şeyetme onun yemeğini de yapıp gidersin he he Yorumla Mehmetkr98 +1 yıl Derde bak ya bekar kalıp ne yapcam habire sevgili felanmi evlensem yemeği niye ben yapcam 😂😂😂 Yorumla
султан Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kalk yemek hazırla üşengeç 0 7 Yorumla Mehmetkr98 +1 yıl işyerindeyim evde olsam hazırlardım yargı modun açık kalmış reis Yorumla султан +1 yıl 24 saat açık dükkanlar oluyor internetten bak belki bulursn Yorumla Mehmetkr98 +1 yıl Bulamadım internetten pekte anlamıyom zaten daha 5 saat var eve gitmeme Yorumla султан +1 yıl bakırköy 24 saat açık yemek yazınca çıkıyor Yorumla Mehmetkr98 +1 yıl Bakayım bir teşekkür ederim Yorumla султан +1 yıl rica ederim Yorumla Mehmetkr98 +1 yıl Aç kaldım bacım 😂😂😂😂 Yorumla
12345tmm Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Öyle deyince bende acıktım abi 0 3 Yorumla Mehmetkr98 +1 yıl Sabah oldu aç karna sabah ettik yazıklar olsun Yorumla 12345tmm +1 yıl Ayy bir şey yemedin mi Yorumla Mehmetkr98 +1 yıl Yok aç kaldım sabaha kadar midem yapıştı sırtıma Yorumla
CᴇʜᴇɴɴᴇмᴅᴇкіVoᴅкᴀ Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yemek sepetine bak 0 1 Yorumla Mehmetkr98 +1 yıl Baktım bulamadım sende bakarmısın zahmet olmazsa Yorumla
tufanr25 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Pandemi dolayısıyla heryer 00:00 da kapanıyor 🙁 0 7 Yorumla Mehmetkr98 +1 yıl Çok kötü bir durum açım ne yapcam bilmiyom 😂😂 Yorumla tufanr25 +1 yıl İki yumurta çak ye kuryeyim sizi bir doyuramadık 🤣🤣😂 Yorumla Mehmetkr98 +1 yıl İşteyim kankaa 😂😂😂 Yorumla tufanr25 +1 yıl Allah kurtarsın knk benim mesai 12 de bitti 😁 Yorumla Mehmetkr98 +1 yıl Kankaa bir koşu gel.😂😂 Yorumla tufanr25 +1 yıl Kapattık be abi 🚬 Yorumla Mehmetkr98 +1 yıl Aga beeee yapma Yorumla
SessizzGürültü Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yemeksepeti 0 1 Yorumla Mehmetkr98 +1 yıl Baktım oraya açık yer yok pademi bizi bitirdi Yorumla
Likirlikiriçbni Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl yemek sepeti 0 1 Yorumla Mehmetkr98 +1 yıl Çevremde açık mekan göstermiyor Yorumla
minyonkuş Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl Açık yer yoktur 0 1 Yorumla Mehmetkr98 +1 yıl Sağol içimi kararttın ölcem açlıktan Yorumla
Vanyar Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl yemeksepeti'ne bak 0 3 Yorumla Mehmetkr98 +1 yıl Baktım teşekkürler malesef yok Yorumla Vanyar +1 yıl orada yoksa hiçbir yerde bulamazsın her yer kapalıdır, bu saatte anca çiğköfteciler açık olur Yorumla Mehmetkr98 +1 yıl Onlar getirirmi acaba Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Çalışmıyordur bir yer sanırım. Soğan salça kavurup ekmek arası yapıp yiyebilirsin.
Yemek sepetinde açık yer yoksa şansını zorlama fazla en yakın yer buz dolabı...
İşteyim
Yemeksepeti daha keşfedilmedi tabii
Keşfettik reis ama açık mekan yok
ölmezsin lan hahah.. işten mi geldin de acıktın.24 açık fırınlar yok mu simit falan yakında
Beni tanıyormusun yaa niye öyle dedin 😂😂😂
ya yok nerden tanıyım. öyle değil mi işten gelmişsindir herhalde uykundan çok açım lan bennn diyerek kalkmadın :)
Hayir tüm gece çalıştım yeni eve gidiyorum 5 saat aç kaldım hala yemedim benim evlenmem lazım 😂😂
offff derde bak. hahhah. ee naptın bişiler söyledin mi yoksa hala ağlıyor musun. evleniyim diye de çok şeyetme onun yemeğini de yapıp gidersin he he
Derde bak ya bekar kalıp ne yapcam habire sevgili felanmi evlensem yemeği niye ben yapcam 😂😂😂
Kalk yemek hazırla üşengeç
işyerindeyim evde olsam hazırlardım yargı modun açık kalmış reis
24 saat açık dükkanlar oluyor internetten bak belki bulursn
Bulamadım internetten pekte anlamıyom zaten daha 5 saat var eve gitmeme
bakırköy 24 saat açık yemek yazınca çıkıyor
Bakayım bir teşekkür ederim
rica ederim
Aç kaldım bacım 😂😂😂😂
Öyle deyince bende acıktım abi
Sabah oldu aç karna sabah ettik yazıklar olsun
Ayy bir şey yemedin mi
Yok aç kaldım sabaha kadar midem yapıştı sırtıma
Yemek sepetine bak
Baktım bulamadım sende bakarmısın zahmet olmazsa
Pandemi dolayısıyla heryer 00:00 da kapanıyor 🙁
Çok kötü bir durum açım ne yapcam bilmiyom 😂😂
İki yumurta çak ye kuryeyim sizi bir doyuramadık 🤣🤣😂
İşteyim kankaa 😂😂😂
Allah kurtarsın knk benim mesai 12 de bitti 😁
Kankaa bir koşu gel.😂😂
Kapattık be abi 🚬
Aga beeee yapma
Yemeksepeti
Baktım oraya açık yer yok pademi bizi bitirdi
yemek sepeti
Çevremde açık mekan göstermiyor
Açık yer yoktur
Sağol içimi kararttın ölcem açlıktan
Yeneksepeti
yemeksepeti'ne bak
Baktım teşekkürler malesef yok
orada yoksa hiçbir yerde bulamazsın her yer kapalıdır, bu saatte anca çiğköfteciler açık olur
Onlar getirirmi acaba