Yeme & İçme A101' den Turşu ve konserve mısır aldım bozuktu napsam? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor kullandım bi kısmını turşununda mısırında ama bozuktu yani ikisinde tadı bariz geri alıyorlar mı yiyip yiyip geri iade ediyor gibi olmuyim ya. A101' den Turşu ve konserve mısır aldım bozuktu napsam? Cevapla İade Soruları A101 Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
xxebruuxx90 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Eğer az yemişsen geri iade et ama alırlar mı bilmiyorum. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl fişsiz alıyorlarmı Yorumla
derm0 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 92% +1 yıl Hayır almak zorundalar 0 3 Yorumla Soran +1 yıl fiş yok alırlar mı fişsiz Yorumla derm0 +1 yıl Fişini ne yaptın, benimde de başıma denk geldi böyle bir şey fişsiz almazlar Yorumla Soran +1 yıl bulamıyorum attım heralde Yorumla
akşam-yıldızı-7 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl iade alırlar götür ver 0 7 Yorumla Soran +1 yıl bozuk oldunu anlaması için tadına bakması gerekiyor. bakar mı Yorumla akşam-yıldızı-7 +1 yıl ne zaman aldığın önemli.. fişi varsa alırlar Yorumla Soran +1 yıl fişi yok Yorumla Soran +1 yıl dün aldım Yorumla akşam-yıldızı-7 +1 yıl belki anlayışla karşılarlar.. götür bence. Yorumla Soran +1 yıl götürdüm şimdi aldılar fişsiz parasını verdiler. Teşekkürler. Yorumla akşam-yıldızı-7 +1 yıl ohh iyi olmuş. rica ederim :) Yorumla
Rocca Takip Et Xper 7 Yaş: 46 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 336 cevap paylaştı. Git çevir fişlen git iade ediyorlar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Eğer az yemişsen geri iade et ama alırlar mı bilmiyorum.
fişsiz alıyorlarmı
Hayır almak zorundalar
fiş yok alırlar mı fişsiz
Fişini ne yaptın, benimde de başıma denk geldi böyle bir şey fişsiz almazlar
bulamıyorum attım heralde
iade alırlar götür ver
bozuk oldunu anlaması için tadına bakması gerekiyor. bakar mı
ne zaman aldığın önemli.. fişi varsa alırlar
fişi yok
dün aldım
belki anlayışla karşılarlar.. götür bence.
götürdüm şimdi aldılar fişsiz parasını verdiler. Teşekkürler.
ohh iyi olmuş. rica ederim :)
Git çevir fişlen git iade ediyorlar
iade et
Gidip sor ama açılan ürünü alırlar mı bilmem.
Geri götür.
İade