Var diye biliyorum ama daha evvel almadım. Evde kendimiz yapıyoruz en yapımı daha güzel kesinlikle. 1 kiloluk kavanoza kurun 2 3 tane domates alın sade kurulunca güzel olmuyor. Domatesleri kesin ikiye ya da delin iğne ile sonra sarımsakları ekleyin sirke su tuzu bol olsun kaya tuzu ekleyin birde ayriyetten. Afiyet olsun😊
Sarımsak turşusu bimde var mı sorusunu her yerde görüyorum yalnız. İnsanlar gerçek bir sarımsak turşusu hayranıymış yeni öğreniyorum. Bim'de sarımsak turşusu var evet. Melis markasına ait sarımsak turşusu satıyorlar. Fiyatı ise 8.75 TL. 180 gram kendisi. Bim sarımsak turşusu ben denedim tadı fena değildi açıkçası. Ama genel olarak sarımsak turşusuna düşkün olmadığım için gene gidip almam. Bimde sarımsak turşusu var mı sorusuna cevabımız "evet var" olduğuna göre huzurla bir diğer soruya cevap yazmaya gidebilirim. :)
Bim'de sarımsak turşusu
Annem çok beğendi Bim'deki Melis markasının sarımsak turşusunu. Bitince gider yenisini alır. Sarımsak turşusu seviyorsanız tavsiye ederim.
Bim'e çoğu markanın ürünü bile geliyorken şu dediğin lafa bak ve bimden özür dile rica ediyorum ahahaha Tabii ki de sarımsak turşusu da var. Ben turşu yemeyi çok seven biriyim annem ayrıca sarımsak turşusu kurmaz salatalık turşusunun içine sarımsakları atar böyle de gayet güzel olur. Soruna dönecek olursak bimde her şey hem de her şey var.