Evcil Hayvanlar Köpek öldüren şarap aldım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Tekelci o kadar övdü ki bunu aldım 1 litresi 60 TL ama tadı baya ekşi pişman oldum aldıgıma çöpe dökeyim mi sizce? Köpek öldüren şarap aldım? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
SexKoçu-SerapHanım Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 95% +1 yıl yıllandır ya da netten sat 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Döktüm bile Yorumla
s UykuHuzurr0o Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 1b cevap paylaştı. Adı niye köpek öldüren hep merak etmişimdir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ben de yeni ögrendim öyle olduguna kalitesiz şaraplara köpeköldüren deniliyormuş yeni yapıldığı için piyasaya sokuyorlar ekşi ekşi iciyoz bok gibi Yorumla s UykuHuzurr0o +1 yıl At gitsin be üüff Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 3b cevap paylaştı. Yuzde 12.5 diyor 3 tane bira al daha iyi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Harbi... Ne kadar malım ben Yorumla Ksproff +1 yıl Yarisini iç sonra at Yorumla Soran +1 yıl 2 bardak içicem sonra dökücem Yorumla Soran +1 yıl Tadı baya kötü cünkü Yorumla
__Aquila__ Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl İmha et hemen 0 1 Yorumla Soran +1 yıl niye Yorumla
Aysekir510 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Komple dik 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ahahahha ölmiyim sonra Yorumla Aysekir510 +1 yıl Bisi olmaz bea Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
yıllandır ya da netten sat
Döktüm bile
Adı niye köpek öldüren hep merak etmişimdir
Ben de yeni ögrendim öyle olduguna kalitesiz şaraplara köpeköldüren deniliyormuş yeni yapıldığı için piyasaya sokuyorlar ekşi ekşi iciyoz bok gibi
At gitsin be üüff
Yuzde 12.5 diyor 3 tane bira al daha iyi
Harbi... Ne kadar malım ben
Yarisini iç sonra at
2 bardak içicem sonra dökücem
Tadı baya kötü cünkü
İmha et hemen
niye
Dök knk
Komple dik
Ahahahha ölmiyim sonra
Bisi olmaz bea