Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar bpsuna iftira atmayın benim büyüyle işim olmaz allah size akıl fikir versin ilk defa duyuypruö hakkımı haram ediyorıö size
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Tavuk ayağının hepsi uzakdoğuya taylanda falan ihraç edilirmiş de sen napacaksın tavuk ayağını
Çorbası için
Tavuk kesen bir yerden ya da mecbur bir tavuk alıp kesmek zorundasın
Büyü çorbası yapacan galiba. Çorba için olsa gİzliye almazsın kendini. Allah sana akıl fikir versin.
Yo büyü mü yapılıyo onunla valla bilmiyodum bacakşarım agrısına iyi geliyprmus da simdi inanmazsınız
Tavukcular satmıyor 😆😆 detaya mı güleyim soruya mı şaşırdım
Neden arıyorsun peki
Çorba yapmak için
Bırak şimdi ne çorbası, hiçbir çorba çeşidine tavuk ayağı katılmaz, büyü falan mı yoksa
Yo büyü mü yapılıyo onunla valla bilmiyodum bacakşarım agrısına iyi geliyprmus da simdi inanmazsınız
Bak eğer büyü yaparsan ahiretini mahvedersin, bununla ilgili Ayetlera bak istersen ben bakıp atayım
Allah carpsın büyü değil ya
Peki o zaman al pazardan bir köy tavuğu kes ye ayaklarını da ne yapacaksan artık yaparsın
söylemeyin büyü mü yapacaktır ne
Büyü mü yoksa🤔
Valla büyü yapıldıgını sizden öğrendim
🤣🤣🤣
Baktım yorumlara herkes büyü yazmış, lxxkkx aşık etme büyüsü tavuk bacağı büyüsü
?
Yok yanlış anlama, sen yapıyorsun demedim, sadece öyle bir büyünün varlığından bahsettim
Bacaktaki ağrıya iyi geliyormuş araştırabilirsin inanmıyorsan. Kilosu 150 tl büyü yapmak için o kadar parayı veren keriz var mıdır
Haklısın, anladım şimdi, kusura bakma
Nereye sokacan
Çorba yapacam
Anlıyorum seni karşim