Yeme & İçme Tavuk ayagını nereden bulabilirim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Tavukcular satmıyo Güncellemeler+1 yıl Arkadaslar bpsuna iftira atmayın benim büyüyle işim olmaz allah size akıl fikir versin ilk defa duyuypruö hakkımı haram ediyorıö size Tavuk ayagını nereden bulabilirim? Cevapla Satış Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Pijamaterlij Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Tavuk ayağının hepsi uzakdoğuya taylanda falan ihraç edilirmiş de sen napacaksın tavuk ayağını 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Çorbası için Yorumla
mtbz42 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 88% +1 yıl Tavuk kesen bir yerden ya da mecbur bir tavuk alıp kesmek zorundasın 0 0 Yorumla
mckq33 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Büyü çorbası yapacan galiba. Çorba için olsa gİzliye almazsın kendini. Allah sana akıl fikir versin. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Yo büyü mü yapılıyo onunla valla bilmiyodum bacakşarım agrısına iyi geliyprmus da simdi inanmazsınız Yorumla
merhabanasılsınjsjs Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Tavukcular satmıyor 😆😆 detaya mı güleyim soruya mı şaşırdımNeden arıyorsun peki 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Çorba yapmak için Yorumla merhabanasılsınjsjs +1 yıl Bırak şimdi ne çorbası, hiçbir çorba çeşidine tavuk ayağı katılmaz, büyü falan mı yoksa Yorumla Soran +1 yıl Yo büyü mü yapılıyo onunla valla bilmiyodum bacakşarım agrısına iyi geliyprmus da simdi inanmazsınız Yorumla merhabanasılsınjsjs +1 yıl Bak eğer büyü yaparsan ahiretini mahvedersin, bununla ilgili Ayetlera bak istersen ben bakıp atayım Yorumla Soran +1 yıl Allah carpsın büyü değil ya Yorumla merhabanasılsınjsjs +1 yıl Peki o zaman al pazardan bir köy tavuğu kes ye ayaklarını da ne yapacaksan artık yaparsın Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl söylemeyin büyü mü yapacaktır ne 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Yo büyü mü yapılıyo onunla valla bilmiyodum bacakşarım agrısına iyi geliyprmus da simdi inanmazsınız Yorumla
MrsSofia Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Büyü mü yoksa🤔 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Valla büyü yapıldıgını sizden öğrendim Yorumla MrsSofia +1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla MrsSofia +1 yıl Baktım yorumlara herkes büyü yazmış, lxxkkx aşık etme büyüsü tavuk bacağı büyüsü Yorumla Soran +1 yıl ? Yorumla MrsSofia +1 yıl Yok yanlış anlama, sen yapıyorsun demedim, sadece öyle bir büyünün varlığından bahsettim Yorumla Soran +1 yıl Bacaktaki ağrıya iyi geliyormuş araştırabilirsin inanmıyorsan. Kilosu 150 tl büyü yapmak için o kadar parayı veren keriz var mıdır Yorumla MrsSofia +1 yıl Haklısın, anladım şimdi, kusura bakma Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Nereye sokacan 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çorba yapacam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anlıyorum seni karşim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Tavuk ayağının hepsi uzakdoğuya taylanda falan ihraç edilirmiş de sen napacaksın tavuk ayağını
Çorbası için
Tavuk kesen bir yerden ya da mecbur bir tavuk alıp kesmek zorundasın
Büyü çorbası yapacan galiba. Çorba için olsa gİzliye almazsın kendini. Allah sana akıl fikir versin.
Yo büyü mü yapılıyo onunla valla bilmiyodum bacakşarım agrısına iyi geliyprmus da simdi inanmazsınız
Tavukcular satmıyor 😆😆 detaya mı güleyim soruya mı şaşırdım
Neden arıyorsun peki
Çorba yapmak için
Bırak şimdi ne çorbası, hiçbir çorba çeşidine tavuk ayağı katılmaz, büyü falan mı yoksa
Yo büyü mü yapılıyo onunla valla bilmiyodum bacakşarım agrısına iyi geliyprmus da simdi inanmazsınız
Bak eğer büyü yaparsan ahiretini mahvedersin, bununla ilgili Ayetlera bak istersen ben bakıp atayım
Allah carpsın büyü değil ya
Peki o zaman al pazardan bir köy tavuğu kes ye ayaklarını da ne yapacaksan artık yaparsın
söylemeyin büyü mü yapacaktır ne
Büyü mü yoksa🤔
Valla büyü yapıldıgını sizden öğrendim
🤣🤣🤣
Baktım yorumlara herkes büyü yazmış, lxxkkx aşık etme büyüsü tavuk bacağı büyüsü
?
Yok yanlış anlama, sen yapıyorsun demedim, sadece öyle bir büyünün varlığından bahsettim
Bacaktaki ağrıya iyi geliyormuş araştırabilirsin inanmıyorsan. Kilosu 150 tl büyü yapmak için o kadar parayı veren keriz var mıdır
Haklısın, anladım şimdi, kusura bakma
Nereye sokacan
Çorba yapacam
Anlıyorum seni karşim