Çok sevdiğiniz bir yiyeceğe alerjiniz çıksa yemeye devam eder misiniz? Küçükken sürekli bal yerdim bir zaman sonra bal alerji yapmaya başladı şimdilerde meyvenin üzerine döküp az miktarda yiyorum 🧸
sanırım incire, kırmızı meyvelere, bademe, kajuya falan çıksa halen yemeye devam ederim. domatese çıksa alerji dinlemem soslu şekilde kullanırım. sıcak domates sosunun içinde olup da kötü olan bir yiyecek olamaz. oradan feragat edemem
Kakao Elma Fındık Kivi Limon Domates Mısır Şeftali Vanilya Süt
Bunlara alerjim var. Yiyecek birşey kalmıyor bana zaten😢 yememeye özen gösteriyorum çünkü yedikten sonra dilim damağım şişiyor ve kaşıntı tutuyor. Eğer alerjiniz yoksa şükredin çünkü bir yiyeceğin yasak olması onu daha tatlı hale getiriyor.
Valla çok lezzetli olsun 1 kere yerim daha yemem. Vücudumu bir yiyecek için riske atmak istemem. Alerjik Reaksiyon'a yol açan hiçbir yiyecek olmadı şimdiye kadar.
Alerjim olan bisey yok ama olsa da yemem. bir arkadasimin mantara var mesela bir gun bi yerde yemek yedik icinde mantat varmis (soylemememize ragmen) komalık oldu yiyince Alerji risklidir
Yiyebilirim sanıyordum ama yiyemiyorum. Kabak çekirdeğine alerjim var, yiyince antihistamin almam gerekiyor o da o günü de ertesi günü de uyuyarak tüketmeme sebep oluyor bu nedenle tüketmiyorum.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Mandalina ve portakal alerjim var, ama dayanamıyorum 😔