Yeme & İçme Ve Tikka Masala yine hit mutfağı nasıl görünüyor? Uzayfıratbozkir Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hint mutfağından enfes soslu bir lezzet nasıl görünüyor gençler 👳🌴🍗 Ve Tikka Masala yine hit mutfağı nasıl görünüyor? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Hintlileri hep pis insanlar olarak gördük mutfakları nasıl ki😂 0 3 Yorumla Uzayfıratbozkir +1 yıl Abi öyle deme ya i Türklerde de pis var. Yani rezil yemek yapanlar var ama yemeklerimiz efsane. Yani en azından benim için rahat temiz çalışıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi dee hintlilerin hijyen anlayışıyla bizimkileri nasıl bir tutarsın 😃 Yorumla Uzayfıratbozkir +1 yıl Ya o da var ama yemekler ile alakası yok, tarifi al temiz çalış; sonuç ensef lezzet Yorumla
AtomunÇekirdeği Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Güzel gözüküyor da tadmak isterdim. Hiç denemedim 0 1 Yorumla Uzayfıratbozkir +1 yıl Efsane Yorumla
þórtaclausa Takip Et Guru Yaş: 104 , eic 98% +1 yıl Eminim tadi güzeldir 0 2 Yorumla Uzayfıratbozkir +1 yıl Emin ol öyle 😂 Yorumla þórtaclausa +1 yıl 😄 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hintlileri hep pis insanlar olarak gördük mutfakları nasıl ki😂
Abi öyle deme ya i Türklerde de pis var. Yani rezil yemek yapanlar var ama yemeklerimiz efsane. Yani en azından benim için rahat temiz çalışıyorum
İyi dee hintlilerin hijyen anlayışıyla bizimkileri nasıl bir tutarsın 😃
Ya o da var ama yemekler ile alakası yok, tarifi al temiz çalış; sonuç ensef lezzet
Güzel gözüküyor da tadmak isterdim. Hiç denemedim
Efsane
Kötü görünüyor ama ellerine sağlık
Eminim tadi güzeldir
Emin ol öyle 😂
😄