Sabah sabah tatlı yeme isteği çık aklımdan😂Canım istiyor, istemiyor değil ama ben dersimi yıllar önce aldım. Bir bayram sabahı evin her odasını baklava kokuları sarmışken ve buna dayanamayan ben aç karnına mideyi tatlı ile doldurunca bütün gün mide bulantısı ve baş ağrısı çekince tövbe ettim tatlıyı aç karnına tüketmeye😁peki siz tatlıyı aç karnına yer misiniz? Ben ettim siz etmeyin 🤭
Tatlıyı aç karnına mı yemeyi seversiniz yoksa yemeğin üzerine tok karnına mı?
Aç karnına daha çok istiyorum yemeyi ama bu defa yemek yiyemiyorum.. Toknkarnına da pek yiyemiyorum. İki dilimden sonra kesiliyorum.. İkisinden birini tercih edecez artık.
Valla bana ac, tok farketmez çok 😄 ama tatlicin cesidi de önemli. Sütlü tatlı çikolata gibi bisey ise ac da olsam tok da olsam yerim iştahımı da çok etkilemez. Ama şerbetli tatlıysa baklava künefe gibi genelde yemekten sonra tercih ederim zaten çok sevmem şerbetli tatlı ağır gelir bana. Uzun lafın kısası bu sekerim gel beraber tatlı yelelere gidelim 😄🍰
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hahha ah canım ben almayayım sonra elbiselerin içine sığmazsın falan beddua almaya hiç niyetim yok 😂
Aklımdaki soruların sorulduğunu görünce öfkeli civciv gibi oluyoruuumm 😡😡🐥
Yeter ki canım çeksin aç, tok benim için hiç fark etmiyor. Bide ji araştırmaya göree Sabah aç karnına yenirse tatlının kalorisini yakmak daha kolay oluyormuş.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet bunu ben de okudum biliyorum ama bende mide bulantısı yaptığı için kötü oldum o sebeple psikolojik olarak aynı durumu tekrar yaşarım endişesiyle yemiyorum.