Yeme & İçme Partnerinizin iştahlı mı olmasini istersiniz, 2 lokmada doyan mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ben iştahlı heyvan gibi yiyen birisini istiyorum ya. Heyvan ogli heyvan nirdesin Partnerinizin iştahlı mı olmasini istersiniz, 2 lokmada doyan mı? Cevapla İş Soruları Partner Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
HsYnJr Takip Et Master Yaş: 37 , eic 54% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 797 cevap paylaştı. Bilakis günlük hayatta gayet sakin ve edepli biri olup ilişki esnasında kudurması çok iştah açıcı oluyo. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Onu sormuyorum kanka Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Normal yesin ne 2 lokmada ay midem doldu desin ne de evi silip süpürsün birinde mıymıntı gibi gelir öbür türlü de doyuramam :D 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl nasıl yani yemek olarak mı 🙄 yesin sorun değil 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bilakis günlük hayatta gayet sakin ve edepli biri olup ilişki esnasında kudurması çok iştah açıcı oluyo.
Onu sormuyorum kanka
Normal yesin ne 2 lokmada ay midem doldu desin ne de evi silip süpürsün birinde mıymıntı gibi gelir öbür türlü de doyuramam :D
İştahlı acımasız olmasını
Senin gibisi zor bulunur
nasıl yani yemek olarak mı 🙄 yesin sorun değil
iştahlı olsun isterim
İştahlı olsun doymasın
İştahlıyım, iştahlı tercih ederim.
Burdayım :)