Yeme & İçme Oreo'lu ve çilekli magnolia'm nasıl gözüküyor? αчkız Takip Et Bilge Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Bu aralar kafamı dağıtmak için kendimi yemek ve yatlı yapmaya verdim. Bu günde bunu yaptım, nasıl gözüküyor🍓🧁 Oreo'lu ve çilekli magnolia'm nasıl gözüküyor? Cevapla Çil Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
intikam31 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Sanırım dejavu oldum az önce çünkü bunu paylaşan birisi daha vardı geçen sene hatta aynı durumdu. Yazılanlarına kadar aynıydı. 1 1 Yorumla αчkız +1 yıl Yazılanlara kadar aynı mı😂Tatlıyı 2 saat önce yaptım ve ilk defa böyle bir soru soruyorum Teşekkürler 😊 Yorumla
imоutо Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl hamaratsın he tam evlenilecek kız dfjhsjf 1 1 Yorumla αчkız +1 yıl Kıymetim hiç bilinmedi 😂🥺Teşekkür ederim 💜 Yorumla
Beyazatabinenhataylı Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Çok güzel, benimle de paylaşır mısın?🥺 1 2 Yorumla αчkız +1 yıl Tabii ki 🥺 hemen konum atayım gel beraber gömelim😄💜 Yorumla Beyazatabinenhataylı +1 yıl Oluuur, teşekkür ettim.😂❤️ Yorumla
ta00ta Takip Et Master Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl Mm güzel 😋 Eline sağlık 1 1 Yorumla αчkız +1 yıl Teşekkür ederim 💜 Yorumla
MehmetOzyalcin Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Restorantlada yapilanlara benziyor 1 1 Yorumla αчkız +1 yıl Teşekkür ederim 😊 Yorumla
gamzeliadamm Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Ben güzele güzel demem güzel benim olmadıkça 😂 1 0 Yorumla
Ben_Lara Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Mis gibi gözüküyor 2 1 Yorumla αчkız +1 yıl Teşekkürler 💜 Yorumla
Bencancan Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Çok iyiiiii 👍 eline sağlık ustam 1 2 Yorumla αчkız +1 yıl Teşekkür ederim ⚘ Yorumla Bencancan +1 yıl Rica ederim :) Yorumla
EdebyaHuuu Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Mükemmel gözüküyor ellerine sağlık 1 1 Yorumla αчkız +1 yıl Teşekkür ederim 💜 Yorumla
Evliihatunn Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl Harika 😍😍😍😋😋😋 1 2 Yorumla αчkız +1 yıl Teşekkür ederim 💜 Yorumla Evliihatunn +1 yıl Rica ederim 😊 Yorumla
Pempom Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 832 cevap paylaştı. Harika 1 2 Yorumla αчkız +1 yıl Teşekkür ederim ⚘ Yorumla Pempom +1 yıl Elinize sağlık Yorumla
JackPeralta Takip Et Xper 3 Yaş: 42 +1 yıl Fotoğrafı güzel, tadını da sen bilinen artık 😉 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Sanırım dejavu oldum az önce çünkü bunu paylaşan birisi daha vardı geçen sene hatta aynı durumdu. Yazılanlarına kadar aynıydı.
Yazılanlara kadar aynı mı😂
Tatlıyı 2 saat önce yaptım ve ilk defa böyle bir soru soruyorum
Teşekkürler 😊
Merhaba,
Gayet güzel görünüyor.
hamaratsın he tam evlenilecek kız dfjhsjf
Kıymetim hiç bilinmedi 😂🥺
Teşekkür ederim 💜
Çok güzel, benimle de paylaşır mısın?🥺
Tabii ki 🥺 hemen konum atayım gel beraber gömelim😄💜
Oluuur, teşekkür ettim.😂❤️
Mm güzel 😋 Eline sağlık