Yeme & İçme Gün sofralarında tatlılara mı yönelirsiniz tuzlulara mı? Sitare_ Takip Et FenomenGuru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 Yapay Zekaya Sor Heyyyo...Nasılsınız canlar?Şimdi burada gün sofrası dedim diye kızmayın ha... Hani farz edelim ki donatılmış bir sofra var siz tatlılara mı yönelirsiniz tuzlulara mı?... Gün sofralarında tatlılara mı yönelirsiniz tuzlulara mı? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
-Leme- Takip Et Xper 3 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl İlk tuzlu ondan sonra tatlı 😄 çok tatlı olura arada tuzlu yerim yine, azımdaki tadı dengelemek için 😁😂😂 1 0 Yorumla
__DeliHatun__ Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Tuzlular önce çiğ köfte yaprak sarma börek varsa ilk onlaradan başlarım.🙂 1 0 Yorumla
GünesiBaglasamAya Takip Et FenomenYoda Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 672 cevap paylaştı. Tatlı en sevdiğim. Ama böyle günlerde dengelemek lazım canım lezzetleri, hepsinden tatmalı o kadar emek verilmiş.😄 0 0 Yorumla
RubbieRolePlay Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 82% +1 yıl Güne gitmiyorum ama gitsem o an canım hangisini isterse ona yönelirdim 1 0 Yorumla
Hayatgercek Takip Et Master Yaş: 40 , eic 59% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ortaya karışık alırım ama tuzlular ağırlıklı olmalı... 0 0 Yorumla
johnyx Takip Et Master Yaş: 48 , eic 32% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Açlık durumuma göre 😃 2 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et Master Yaş: 34 , eic 63% +1 yıl Önce tuzlulara sonra tatlılara yönelirim. 1 0 Yorumla
Ceydaonan3435 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 , eic 90% +1 yıl ikisinin karışımı bir tabak yapıyorum 1 0 Yorumla
eskikafalıadam Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl tuzlulara.. özelliklede poğaça ve böreklere:) 1 0 Yorumla
azelcan Takip Et Master Yaş: 47 , eic 66% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Gün, akşam, sabah, hep datlı. 1 0 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Tatlılar hep benim. İsteyen tuzluları alabilir :) 1 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. Beni tatlılarla baş başa bırakın 1 0 Yorumla
obirrocky0 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 91% +1 yıl Ne tuzlu ne fazla tatlı yerim orası birşey yerim. 0 0 Yorumla
the_StarryNight Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Tatlı 😋 1 2 Yorumla Olaf_Qastn +1 yıl Yok sana tatlı 🤫 Yorumla the_StarryNight +1 yıl 😧😨🥺 Doğru Yorumla
Mervişşkoo Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Ilk tulzu 1 1 Yorumla Mervişşkoo +1 yıl Tuzlu Yorumla
darkleyl96 Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Tuzlulara 😜 1 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,5b cevap paylaştı. Genelde tuzlu 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar