Yeme & İçme Bayat ekmeklerden tatlı yapıyor musunuz? pastacı_meryem Takip Et Yoda Yaş: 43 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Bu soruyu ekmek israfının önüne geçmek için soruyorum. Vişneli ekmek tatlısı yapabilirim Sütlü ekmek tatlısı yapabilirim Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bayat ekmeklerden tatlı yapıyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
kartalnecmi Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aslında ekmek tatlısını ilk defa şimdi duydum ama güzel bir şeyse öğrenir yaparım. 1 1 Yorumla pastacı_meryem +1 yıl Bayat ekmeklerden yapıyorlar israf olmasın diye. Yorumla
Gladyatorx Takip Et Guru Yaş: 47 +1 yıl Çoğu yaparım der ama icraat lazım. Yapana lafım yok. 1 0 Yorumla
101011001 Takip Et Xper 7 Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Hayır denemedim hiç, zaten her ekmek arttığında ekmek tatlısı yapsaydım bu kez de hem ekmek hem de şeker ziyan olurdu asfsfsfsgsd 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,6b cevap paylaştı. sevgilim yaparsa yerim yoksa ekmek çöpe 1 0 Yorumla
sonvurucu39 Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 87% +1 yıl Yani kahrolsun Türkiye soruların bitti mi. Bitti ise 50 senelik ekmek pişir yeriz be 0 0 Yorumla
Psikologman Takip Et Guru Yaş: 110 +1 yıl Ekmek israfini engellemek icin seker israf edilmemeli. 0 0 Yorumla
Akbey_52 Takip Et Guru Yaş: 48 +1 yıl sütlü tatlı da gözüm kaldı bak söyleyeyim sana bugün yap da yiyelim tamam mı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hayır, yapmıyoruz. Fakat kurumuş bayat ekmekleri ufalayıp köfte harcında kullanıyoruz, çok güzel oluyor. 0 0 Yorumla
EdylineGelmiş Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Ekmek bırakmıyom ki evde gece gündüz yiyom 3 1 Yorumla 101011001 +1 yıl 🤣🤣 Yorumla
16tekadam16 Takip Et Yoda Yaş: 41 +1 yıl Ufak ufak dograr firinda kurutur sicak corbanin icine atar yerim kitir kitir cok guzel oluyor 0 0 Yorumla
sreyhankilic Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 94% +1 yıl Annem bayat ekmekleri kurutup köfte yapıyor 😊 1 0 Yorumla
Soyersoyer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 50% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 749 cevap paylaştı. Yok köfteye kullanıyorum ben 0 0 Yorumla
Kaptan_Cousteauu Takip Et Guru Yaş: 43 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 342 cevap paylaştı. Yok kuşlara balıklara atıyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Aslında ekmek tatlısını ilk defa şimdi duydum ama güzel bir şeyse öğrenir yaparım.
Bayat ekmeklerden yapıyorlar israf olmasın diye.
Çoğu yaparım der ama icraat lazım. Yapana lafım yok.
Hayır denemedim hiç, zaten her ekmek arttığında ekmek tatlısı yapsaydım bu kez de hem ekmek hem de şeker ziyan olurdu asfsfsfsgsd
sevgilim yaparsa yerim yoksa ekmek çöpe
Yani kahrolsun Türkiye soruların bitti mi. Bitti ise 50 senelik ekmek pişir yeriz be
Ekmek israfini engellemek icin seker israf edilmemeli.
sütlü tatlı da gözüm kaldı bak söyleyeyim sana bugün yap da yiyelim tamam mı
Hayır, yapmıyoruz. Fakat kurumuş bayat ekmekleri ufalayıp köfte harcında kullanıyoruz, çok güzel oluyor.
Ekmek bırakmıyom ki evde gece gündüz yiyom
🤣🤣
Ufak ufak dograr firinda kurutur sicak corbanin icine atar yerim kitir kitir cok guzel oluyor
Annem bayat ekmekleri kurutup köfte yapıyor 😊
Yok köfteye kullanıyorum ben
İkinci çok güzel gorunuyor
Yok kuşlara balıklara atıyorum
Yapiyorum
Hayır