Valla bende yılların alışkanlığı oldu artık kahvaltıyı erkenden yapıyorum. Geç bir saate bırakınca keyifsiz geliyor niyeyse. ...Soruyu görüpte gelmeyenin şarj cihazı bozulsun 🥴
Kahvaltıyı erkenden mi yaparsınız geç mi yaparsınız?
Eğer günün erken vaktinde yemeğe başlanacaksa ona "kahvaltı" denir zaten. Ama öğleye doğru yenen bir yemeğe "kahvaltıyı yeni yaptım" demek olmuyor açıkçası. Kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği olmak üzere üç ana öğünümüz var. Ben de erkenden uyandığım zaman yemek yemeyi, yani kahvaltıyı kaçırmamayı tercih edenlerdenim. Güne nasıl başlarsak, ağzımızın tadı da o kadar lezzetli olur, tabii yemeğin tadı da. Güne geç başlayınca vakit kaybettiğimizi düşünüyorum. İnsan ömrünün her günü yaklaşık 10 saat uykuda geçiyorsa, bunu yıllara vurduğumuzda korkunç bir rakam ortaya çıkıyor.
Selam🐞 Kahvaltı benim her zaman olmazsa olmazım olmuştur. Mutlaka yaparım insanı dinç tutmakla beraber enerji verir. 👌 Erken uyanan biri olsuğum için kahvaltıyı da erkenden yapıyorum. 9 da uyanıyorsam kahvaltı 9:40 gibi hazır olur. 😌
Neden hep zararsın sen ya😬 Şarjım bozulsun, pantolonum yırtılsın, kel kalayım. Senle çok işimiz var ya🤪🤣 7 gibi yaparım. Beslenme düzenine dikkat ederim.
Bana alışkanlık olmuş 13.00 dan önce kahvaltı etmem aslında kahvaltı etmem ben ama son bi kaç haftadır bizimkiler takmis durumda erkenden kahvaltı yapayım diye diretiyorlar..