Yeme & İçme Göz Yumurta mı Çırpılmış Yumurta mı? 😋? gülaltayy Takip Et Xper 6 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Günaydınn sorum baya açık arada kaldım sabah kahvaltısı için hangisini yapsam sizce? 🤨 Göz Yumurta mı Çırpılmış Yumurta mı? 😋? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 2 ay Yeme & İçme konusunda 12,6b cevap paylaştı. Ben daha çok göz yumurta severim 😄 0 0 Yorumla
kotukizzx Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Göz ne ya hahhaah 🤣 neyse çırpılmış olarak yerim. 0 0 Yorumla
MrYurtman Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Göz yumurtada sarısını çok severim fakat, çevresindeki lingir lingir oynayan pişmemiş beyazını görünce midem bulanıyor 🤢 0 0 Yorumla
gencbilge2834 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Göz göz yumurta daha lezzetli, bandıracağın ekmek te önemli ama :) ah ben bir yaparım ki parmaklarını yersin 0 0 Yorumla
ÖmerÖ41 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Kesinlikle çırpılmış. Göz yumurta bereketsiz geliyor bana 0 0 Yorumla
ClaireVoyant Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Şimdi bunları ekmekle yemek lazım sonra kilo problemi olacak en iyisi rafadan yemek 😊 0 0 Yorumla
Olaf_Qastn Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Çırpılmış yumurta diğerini yerken midem bulanıyor. 0 0 Yorumla
_snow_ Takip Et Master Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. ikisinide yeri ayrı 0 0 Yorumla
isparos Takip Et Master Yaş: 50 , eic 60% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çırpılmış yumurta. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Ben daha çok göz yumurta severim 😄
Göz ne ya hahhaah 🤣 neyse çırpılmış olarak yerim.
Göz yumurtada sarısını çok severim fakat, çevresindeki lingir lingir oynayan pişmemiş beyazını görünce midem bulanıyor 🤢
Göz göz yumurta daha lezzetli, bandıracağın ekmek te önemli ama :) ah ben bir yaparım ki parmaklarını yersin
Kesinlikle çırpılmış. Göz yumurta bereketsiz geliyor bana
Şimdi bunları ekmekle yemek lazım sonra kilo problemi olacak en iyisi rafadan yemek 😊
Çırpılmış yumurta diğerini yerken midem bulanıyor.
Kezban kokmayan yumurta😒👍
Omletçiyim ben :D
Her ikiside olur ama tereyağı şarttt
ikisinide yeri ayrı
çırpılmış tabikidee
Farketmez
Çırpılmış yumurta.
Çırpılmış.
3 göz
Yumurta yemem
Çırpılmış
Göz göz