Selam :) İkimizin de en sevdiği yemek çubuk makarna ama ben yerken hep çeneme bulaşıyor. Sevgilim gülüp peçete ile siliyor. Ama acaba benden soğur mu? Sevgili ile buluşunca ne yenir?
Sevgilimin yanında çubuk makarna yerken sürekli çeneme bulaşıyor. Sevgiliyle buluşunca ne yenir?
Sevgiliyle buluşunca ne mi yenir🤣🤣 yahu sevgiliyle özel yenecek yemekler var da biz mi bilmiyoruz. Canınız ne isterse onu yersiniz. Sende bulaştırmadan ye medeniyet kurallarında var bu aç oku öğrenirsin
Sevgilinin kocanın veya hoşlandığın kişinin yanında yenilmemesi gerekenler: soğan-sarımsak, makarna, salata ve elle yenecek şeyler (pizza hamburger gibi)
Hosuna gidiyor demek ki tavrından niye sogusun ama ben fazla zorluk çıkarmayacak seyler tercih ederim benim sakarligimi alttan alacak bir beyaz atlı prens yok henuz
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Abi ne saçma sapan sorular ya IQ seviyem düştü iyice
Benimkisi yüzüme peçete atıyordu. İki yıl çıktık. Ben de boğazına bir şey kaçınca sırtına iki geçiriyordum. Biraderim oldu git gide ve şu an yakın arkadaşım. İnan bana bilmiyorum. Hep kebap veya lahmancun yerdik veya çorbacıya giderdik.