Eşimin ailesinin evine gittiğimizde eltimler de geliyor. Hep beraberken sürekli kendini övüyor. Yaptığı yemeklerden bahsediyor. Kaynanamıza yaptığı yemeklerin fotoğraflarını gösteriyor. Ama göz ucuyla da beni süzüyor. Belki de yanlış anlıyorum bilmiyorum. Ama sizce onla bir olup yarışa girmeli miyim? Bir daha toplanacağımız zaman yemek yapıp götürsem nasıl olur? Bu arada ben ondan daha lezzetli yemek yapıyorum :)
Eltim yaptığı yemeklerle hava atıyor. Onunla yarışmalı mıyım?
Eğer böyle bir yarışa girerseniz ikiniz de bunun içinden çıkamazsınız ve sonu üzücü bitebilir. Koskoca iki insansınız, o çocuk gibi davranıyor sen onun gibi olma. Al karşına konuş bana bir şey demek istiyorsan yüzüme de diye söyle ikiniz de bu saçma olayı kapatın. Benim görüşüm bu yönde.
Makarnada karın doyuruyor 😂 o yemek yapiyosa sende önce gözü doyuran sonra mideye hitap eden tatlılar ve pastalar yap sende o konuda geç onu hani demişsin ya yemek yapıp birahakine toplanacağımz zaman kaynanama götürüym dedin bence yemek biraz eltinle itişiyormussun gibi gösterir seni ve kaynanana ayıp olur sanki onun evinde yemek yokmuş gibi en iyisi git tatlı yap götür agzı tatlansin ve tatlı götürmen daha iyi olur misafirliğe giderken tatlı alınır ya o manada daha iyi adettendir ama sen alma yap pasta tatli tarzı bisi yAP basit olmasin ayrıca tatlı yapmayı bilmiyorsan önerdiğim sayfalara bak (YouTube ) nefis yemek tarifleri İnstagram (seker hamuru )
Kendi kendiyle yarışsın dursun. Eşinin ailesi senin elinin lezzetini biliyorsa hiç o uğraşa girme. Kimseye hiçbir şeyi kanıtlamak durumunda değilsin. Çekemiyor, kıskanıyor olmalı ki böyle bir yarışın içine sokmaya çalışıyor seni...
Eltiler arasında zaten her zaman bir kıskançlık vardır. O da seni kıskandığı için böyle yapıyordur. Boşver kimseye kendini kanıtlamaya çalışma. Zaten belki ayda bir görüştüğünüz kişiler için yarışa bile gerek yok yorma kendini.
Şu elti durumlarından nefret ediyorum. Hiç onun seviyesine düşüpte kendini kanıtlama ya da ifade etme durumuna düşme.
O belliki kendi çapında bir şeyler yapmaya çalışıyor. Evliysen, kadınsan illaki evinde yemek yapıyorsun zaten bunu ispata gerek yok ki. He ne yaparsın diyelim ki yine gideceksiniz çok güzel bir tatlı yapıp götürebilirsin. Mesela tramisu'yu öneririm. Hem yaş pasta görüntüsünde hem de çok lezzetli.
Eltinde özgüven eksikliği ve aşağılık kompleksi var bence. Kendine güvenen bir insan kendini ispat etme çabasına girmez. Seni çekemiyor, bunun için seninle yarış halinde. Bence bu tür davranışları sergileyen kişi kendini küçük düşürüyordur. İsterse en güzel yemekleri yapsın, isterse her konuda başarılı olsun hava atan kişi kalitesini düşürür. Sana tavsiyem onunla hiç muhattap olma. Onu hesaba alma. Bırak kendi kendine hava atsın. Hem o daha güzel yemek yapsın ne olacak.
Zaten yarışa girmişsin. Ama hata yapıyorsun. Aksine yenkem güzel yenkem sen sarmayı çok güzel yapıyon bi yap da yiyek diye gece gündüz farklı yemekleri yaptır otur ye. Bi daha hava atmayacak emin olabilirsin
hayır sakın yarışa girme. sanki o senin dengin değimiş gibi davran biraz burnun havada olsun. senin gözüne girmene gerek yok zaten beğeniliyomuşn gibi davran. biraz ukalalık göster oda zamanla bırakır zaten.
Seni kıskandırmaya ve öne çıkmaya çalışıyor sanırım. Nispet yapar konuşursa alttan alma lafını ver yoksa daha fazla yapar. Gerekirse gir yarışa sen daha dışa dönük ol konuşkan ol. Siniri bozulcaktir belki boyle yapmayi bırakır
Ondan daha güzel yaptığını düşünüyorsan olay bitmiştir, gerek var mı yarışmaya. O kendini seninle kıyaslıyor kendi kendine bir yarışa girmiş zaten, senin de yapmana gerek yok
Elti için olsun kim için olursa olsun rahatımi bosamam bırak kendini övmek isteyen övsün kocamla aramız nasıl ben ona bakarım anne baba ölünce elti ile bağlantınız kalmayack bayramdan bayrama o da
Umrunda bile olmasın ya hayattaki tek gayesi kaynanasına yemekleriyle övünmek falan herhalde boş ver gül geç
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
O niye kiskaniodur bilio musun senin tipin ondan daha guzeldir. Ondan cekemiyordur. Kendide yemekleri yapip yiyordur bol bol😁 bence bi tanidigina guzel yemek yaptir kendin yapmis gbi gotur deki ben bilerek yapmiyorum formum icin de
Bence kesinlikle yarışma ve o yemek gösterirken aaaa ne güzel falan de geç, umursamaz gibi. Eşin bir gün annesini ve sende eltini yemeğe davet et ama döktür yani en güzel yemekleri :) onun lafla yaptıklarını sen eylem olarak göster ;)
Ellerinize sağlık,, Hiç onun seviyesine düşmeyin farkındasınız ki yaptığı hiç hoş değil o yuzdn kaale bile almayın yirtinsin dursun ,, Birgün kendisi itiraf edick sizin guzl yemk yaptığınızı inanin bana ,,
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bugün yemek yarışı yarın giyim kuşam sonra çocuk yapma yarışı derken sonu nereye kadar gider belli olmaz :)
Yarışa girme onun gibi düşme. Sadece kendisiyle övünmesi hakkında bi laf sokabilirsin alttan alttan
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Allahim nekadar cocukca bi düsnce bide onu ciddiye alip yarışa mi gircen😂😂😂 vallahi akıl işi değıl burak naparsa yapsın be senin suskunluğun ina fazlasıyla koyar
Eğer yarışa girersen hırs yapacaksın ve hırsına da yenik düşebilirsin basit sebep yüzünden gereksiz can sıkıntısı yapacaksın salla gitsin. O yapsın yemekleri sen de ye kullanabilirsin onu 😂😂