Yeme & İçme En son yediğiniz tatlı neydi? Acid_Qeenn Takip Et Master Yaş: 45 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor En son irmik helvası yedim. Sizin en son yediğiniz tatlı neydi? En son yediğiniz tatlı neydi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
ZodiacK Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Dün tulumba bugün ise helva yedim. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Trileçe :) 1 0 Yorumla
HillssMoon_ Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl En son baklava dondurma ikilisi yedim tabi sabah kahvaltıma eşlik eden fındık ezmem de tatlıdan sayılabilir 😍😍 1 0 Yorumla
Mehmettok1979 Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 34% +1 yıl Vallahi irmik yedim hemde dondurmalı çünkü dışarıdan bir şey söylemeye ya da gidip yemeye çekiniyorum 1 0 Yorumla
Pullman Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 97% +1 yıl Hımmm..En son ben hangi tatlıyı yedim ya? 😂😂Sanırım aşureydi 😊 1 0 Yorumla
Heryer_heryerde Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 95% +1 yıl Kadife tatlısı yedim süper bir şeymiş ilk defa yedim çok beğendim 1 0 Yorumla
Gsdilek Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 66% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 402 cevap paylaştı. Önce profiterol limonata hemen peşinden sufle ve kahve 🥰 1 0 Yorumla
mrt555 Takip Et Master Yaş: 50 +1 yıl Enson fistik ezmesi yedim. Ama dun hasasli tatli yaptim. Bu gun kismetse gomucem 1 0 Yorumla
Anlayan_adam Takip Et Xper 7 Yaş: 35 +1 yıl Spangile. Bu gün yedim 1 8 Yorumla Anlayan_adam +1 yıl Nickin anlami ne demek Yorumla Anlayan_adam +1 yıl @Acid_Qeenn Yorumla Acid_Qeenn +1 yıl Asit kraliçe olarak biliyorum Yorumla Anlayan_adam +1 yıl Q harfinin yaninda u harfi olmaliymis. Nickin guzelmis. Peki neden asit kraliçe koydun. Mesela zeki kraliçe iyi kraliçe vs olabilirdi Yorumla Acid_Qeenn +1 yıl Çok düşünerek koymadım esasen gelişi güzel koymuştum, öyle de kaldı. Yorumla Anlayan_adam +1 yıl Biliyor musn burdan biri vardi. Nickini çakma Queen koymuş. 😂😂. Yorumla Acid_Qeenn +1 yıl Var evet bir kaç kişi öyle Yorumla Anlayan_adam +1 yıl Öğrenci. misnn calisan mi Yorumla
giizemeliif Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl az önce albeni yedim ya o da tatlı sayılır :D 1 0 Yorumla
Psikologman Takip Et Guru Yaş: 110 +1 yıl Kek sayilir mi 1 1 Yorumla Acid_Qeenn +1 yıl Tabiki sayılır. Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Aşure yedim. 1 0 Yorumla
hayattt20 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 44% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Supangle 1 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Künefe yedim 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Waffle. 1 0 Yorumla
v0lkn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 822 cevap paylaştı. Ekler pasta yedim 1 0 Yorumla
Romantikadam10 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 581 cevap paylaştı. 😋😋 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Dün tulumba bugün ise helva yedim.
Trileçe :)
Bu akşam yediğim mozaik
En son baklava dondurma ikilisi yedim tabi sabah kahvaltıma eşlik eden fındık ezmem de tatlıdan sayılabilir 😍😍
çikolatalı yaz helvası
Vallahi irmik yedim hemde dondurmalı çünkü dışarıdan bir şey söylemeye ya da gidip yemeye çekiniyorum
😋😋😋
Hımmm..
En son ben hangi tatlıyı yedim ya? 😂😂
Sanırım aşureydi 😊
Kadife tatlısı yedim süper bir şeymiş ilk defa yedim çok beğendim
Önce profiterol limonata hemen peşinden sufle ve kahve 🥰
Enson fistik ezmesi yedim. Ama dun hasasli tatli yaptim. Bu gun kismetse gomucem
Spangile. Bu gün yedim
Nickin anlami ne demek
@Acid_Qeenn
Asit kraliçe olarak biliyorum
Q harfinin yaninda u harfi olmaliymis.
Nickin guzelmis. Peki neden asit kraliçe koydun. Mesela zeki kraliçe iyi kraliçe vs olabilirdi
Çok düşünerek koymadım esasen gelişi güzel koymuştum, öyle de kaldı.
Biliyor musn burdan biri vardi. Nickini çakma Queen koymuş. 😂😂.
Var evet bir kaç kişi öyle
Öğrenci. misnn calisan mi
az önce albeni yedim ya o da tatlı sayılır :D
künefeydi sanırım ama epey oldu.
Bugün cevizli baklava yedim.
Luppo oda tatlı sayılır sksksjkjhsns
Findikli kadayif sarma 🤤
Baskin robbins waffle
Kek sayilir mi
Tabiki sayılır.
Pasta
Şöbiyet.