Tercihiniz hangisi , daha çok beğendiniz? Nutella tabiki hepimiz severiz ama Hepsini denedim Nuga gerçekten iyimiş , gerçi biraz helva tadı alıyorum neden bilmem , banada ise tamen vasat yavan bir tadı var benim için , nutella da nutella zaten ancak nuga hem yerli olmask hemde lezettli olması kasıklayarakta yenmrsiyle kesinlikle iyi , denemeyen varaa kücük boy alıp denemeli kesinlikle , sizin içim hangisi peki
Nutella ve Torku'da palm yağı var. Genel olarak yağ ve şeker oranı Nuga'da daha az. Fındık oranı diğerlerinde %13 iken Nuga'da %16. Hayatımın hiçbir döneminde Nutella sevmedim. Zaten kendisi instagram hesabından helal olmadığı açıkladı. Tüm markaları kıyasladıktan sonra favorim Nuga. Gıda Dedektif bunlarla ilgili yazı yazdı. Okuyabilirsiniz. Bilinçli tüketici olmak önemli. Nuga 😍
Açıkcası Torku Banada'da palm yağı olmasa onu da savunurdum, Nuga bulamadığında onu alıyorum ama protein, yağ, şeker, fındık oranı benim için önemli. Genel olarak yerli markaları tercih ederim.
aslında nutella'nın tadı çok güzel nuganın da öyle torku banada da çokokrem tadında gibi bir şey nuga'da fındık oranı %16 yani yediğim zaman baya yoğun fındık kokuyodu 😍 yani sırasıyla nutella > nuga > torku banada diyorum 😂
bir de nuganın ballı fındık kreması var aşırı güzel tavsiye ediyorum
rica ederim ne demek 😇 aaa bak bir de şey var tadıbu var %35 fındık içeriyo, bu var ya aşırı mükemmel hepsinden 1000 kat iyi 😍https://www. helvaburada. com/urun/tadibu-kakaolu-findik-ezmesi-330-gr burdan satın alabilirsin eğer internetten satın almak istemezsen instagramdan abdurrahman tatlıcı hesabına mesaj at kendi ilçende nerde satıldığını öğrenebilirsin nuga'da tadıbu'da glikoz şurubu falan da yok şeker kullanıyolar sağlıklı yani ayrıca anetep fıstıklı helvasını da denemeni tavsiye ederim içinde acayip fıstık var ben bu yaz alıp yemiştim çok iyi tadı 👌 helvalarda da aynı şekilde katkı maddesi yok
Bu abdurrahmanı duymuştum hatta gördümde , ama reklam işte demiştim demekki gerçekten okadsr iyimiş bayada merak etmiştim kesin alırım. Ben sık yiyen biri değilim 40 yılda bir ama abimlerde eksik olmaz , onu alır deneriz beğenirlerse hep alırlar kesin
Tabiki yok , nutella hepsindem iyi , ancak yerli olsun bilmemne kafasına girdim , nuga nutellaya baya yalın tercih edilebilir geldi brnde soru sorayım dedim 😅