Yeme & İçme PEYNİR HELVASININ TADI NASIL? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor bim'de satılıyo acaba tadı nasıl güzel mi ki? ekşi sözlükte yorumlara baktım güzel diyolar ama emin olamadım ya daha önce de hiç yemedim açıkçası PEYNİR HELVASININ TADI NASIL? Cevapla Yorum Soruları Satış Soruları Bim Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Myystic Takip Et Master Yaş: 31 , eic 70% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 331 cevap paylaştı. Peynir helvası güzel ancak bim gibi saçma yerlerden almanı tavsiye etmiyorum. Peynirciler de satar. Fırına atıp pişirip yiyebilirsin ya da o haliyle de yiyebilirsin. Biraz ağır gelse de çok guzeldi. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl hımmmmm Yorumla
Grandiflora Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Peynir helvasını yerinde yemişsen mümkün değil beğenmezsiniz 1 3 Yorumla Soran +1 yıl yerinde hiç yemedimzaten ben peynir helvasını hayatımda hiç yemedim ki Yorumla Grandiflora +1 yıl Seversin o zaman 🙄 Yorumla Soran +1 yıl tamam Yorumla
MrJeorge Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 73% +1 yıl Peynir tatlı ben severim sıcak veya soğuk yenilebilir. Fakat markette satılanların tadını bilmiyorum denemen gerek 0 1 Yorumla Soran +1 yıl anladım Yorumla
gnyky12 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 33% +1 yıl Mükemmel. Bimdekini denemedim asıl yerinde yedim ama 0 2 Yorumla Soran +1 yıl asıl yeri dediğin neresi Yorumla gnyky12 +1 yıl Çanakkale 🙂 Yorumla
tab2nedemek Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Ben bayılıyorum çok güzel. Ama sen sever misin bilmem.. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl severim bence ya Yorumla tab2nedemek +1 yıl Bence de.😊 Yorumla Soran +1 yıl 😉 Yorumla
Evdekaldim30 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 55% +1 yıl Pek begenmedim ben orjinalini yemistim canakkakede 0 1 Yorumla Soran +1 yıl hım Yorumla
Rayan2 Takip Et Master Yaş: 50 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 677 cevap paylaştı. Diğer adı Höşmerim. Tadı çok güzeldir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl ha evet höşmerim tatlısını biliyorum Yorumla
Powermen Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Dandik Çanakkalede meşhur var süper tadı ver ya🤤 0 1 Yorumla Soran +1 yıl çanakkaleye gidemiceme göre kdjflsd Yorumla
MaKaRiMeSt0 Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Sevmedim. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl neden Yorumla MaKaRiMeSt0 +1 yıl Tadı hoş değil. Yorumla
masal6363 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Guzel değil 0 2 Yorumla Soran +1 yıl neden peki Yorumla masal6363 +1 yıl Ekşi ve tuzlu begenmedim Yorumla
Bayannurrrbayan Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Mutlaka dene 0 1 Yorumla Soran +1 yıl merak ettim bir gün denicem Yorumla