Yeme & İçme Çilek reçeli bozulmuş mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kahvaltı hazırlıyorum sizlere soruyum dedim iki gün oldu yapalı üstünde beyazlık var çileğin rengi değişik geldi yenir mi? Çilek reçeli bozulmuş mu? Cevapla Çil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
_Han_ Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 35% +1 yıl şekerlenmşş bozulmamış :) kahvaltı yapmadım 2 yumurta kırda geleyim 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Buyur gel ☺️ Yorumla _Han_ +1 yıl konum at :) Yorumla
Bıkmışcivciv Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 84% +1 yıl Tadinda bir sey yoksa sorun yok o recellerde oluyor zaten kopuklenme 1 0 Yorumla
Daddy40 Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Sadece şekerlenmiş, tencerede su kaynatıp kavanozu içine koy bir süre sonra düzelir. 1 0 Yorumla
hulkaşıkadın Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl tadina bak kötü değilse birşey olmaz biraz şekerleme olmuştur 1 0 Yorumla
Asabi1çilek Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 85% +1 yıl Şekerlenmiş içine limon tuzu veya limon at birdaha reçel yaparken. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Limon sıktım biraz atmalımıydım Yorumla Asabi1çilek +1 yıl Limon içine atmalıydın. Yorumla Soran +1 yıl bir dahakine öyle yaparım canım Yorumla Asabi1çilek +1 yıl Afiyet olsun.🤗 Yorumla
ByToretto Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Reçel kolay kolay bozulmaz porlanır onu da üstünden alınca bişey olmaz 1 0 Yorumla
eczacınızburda Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 42% +1 yıl Ev yapımı olduğu için gayet doğal böyle olması 1 0 Yorumla
mankencocuk34 Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl Ev yapımı olduğu için gayet doğal böyle olması 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
şekerlenmşş bozulmamış :) kahvaltı yapmadım 2 yumurta kırda geleyim
Buyur gel ☺️
konum at :)
Tadinda bir sey yoksa sorun yok o recellerde oluyor zaten kopuklenme
Sadece şekerlenmiş, tencerede su kaynatıp kavanozu içine koy bir süre sonra düzelir.
tadina bak kötü değilse birşey olmaz biraz şekerleme olmuştur
Şekerlenmiş içine limon tuzu veya limon at birdaha reçel yaparken.
Limon sıktım biraz atmalımıydım
Limon içine atmalıydın.
bir dahakine öyle yaparım canım
Afiyet olsun.🤗
Reçel kolay kolay bozulmaz porlanır onu da üstünden alınca bişey olmaz
Kanka banada bir çay koyla 😅
Tamam gel ☺️
Ev yapımı olduğu için gayet doğal böyle olması
Hayır şekerlenmiş sadece.
Hayır yenilebilir bence
Reçek kolayla bozulmaz ki öyle tadına bak
Ev yapımı olduğu için gayet doğal böyle olması