Alışveriş & Hediyeler Tok tutan abur cuburlar neler? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar acil öneri lazım. Tok tutan aburcubur 200 liram var 1 ay idare etmek zorundayım. Tok tutan abur cuburlar neler? Cevapla Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et
sedomania Takip Et Master Yaş: 26 , eic 55% +1 yıl abur cubur hem sağlıklı değil hem de karın doyurmaz. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ya maecburum Yorumla
vuhuum Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl makarna bol bol su. Abur cubura bir ay para mi dayanir ekonomi bilmez seni. 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Makarna yapamam oteldeyim. Yorumla vuhuum +1 yıl illa alicaksan kraker al. Yorumla vuhuum +1 yıl o zaman tuzlu seyler al. su tutar tok tutar Yorumla Soran +1 yıl Tamamdır Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Çubuk kraker en ucuzu doyurmaz ama açlığı keser. Kilo problemi var mı? 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Kilo Zayıfım.Ama maddi açıdan sordum bu soruyu Yorumla by_kowboy +1 yıl Arada çizi ve haylafe mı neydi 🤔 tatlı da yemen lâzım. Öğrenci misin hayatım 🙄 Yorumla Soran +1 yıl Öğrenciyim Yorumla by_kowboy +1 yıl İşin gerçekten zor. Ek iş bulamadın mı? Yorumla Soran +1 yıl İşe başlayacağımda maaşı alana kadaridare etmem lazım Yorumla by_kowboy +1 yıl İyi sevindim hadi hayırlısı bakalım 😊 bol şanslar 😉 Yorumla
murat18m1 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Jelibon emin ol cok tok tutacaktir 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Emin misin Yorumla murat18m1 +1 yıl Benim dayim dunyayi geziyor 82 ulke gezdi gittigi ulkelerde karni aciktiginda yiyemedigi yemek olursa diye canatasinda her zmaan jelibon bulundururmus Yorumla murat18m1 +1 yıl Yani bebde yedim tok tutuyor ama intden bir bak Yorumla Soran +1 yıl Anladım peki deneyeceğim Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl badem ye baska paran yok mu cidden yardım falan lazım mı 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Başka param yok 200 tl var 1 ay idare etmem lazım☹ Yorumla
Phoboss Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Öğrenci evi mi yoksa ☺️ 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Öğrenciyim Yorumla Phoboss +1 yıl İstersen yardımcı olabilirim Yorumla Soran +1 yıl Nasıl bir yardım Yorumla Phoboss +1 yıl Bizde öğrenci olduk ekle istersen Yorumla Soran +1 yıl Gizlisin Yorumla Phoboss +1 yıl Çıktım Yorumla
YeniÇeriiiii Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl grissini yiyebilirsin ya da çubuk kraker 1 0 Yorumla
Rakı_balıkkkk Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Kepekli bisküvi ve galeta üstüne tanimam 1 0 Yorumla
StayClimax Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 92% +1 yıl abur cubur yeme asla 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Napayım yemek pahalı Yorumla StayClimax +1 yıl canım benim, pahalı diyorsunda ileride miden perte çıkar o zamanda hastane pahalı :D Yorumla Soran +1 yıl Mecburum 1 ay sadece Yorumla StayClimax +1 yıl Good luck, çiğköfte falan al bari yazık midene güzelim. Yorumla Soran +1 yıl Onu sevmem Yorumla StayClimax +1 yıl Peki Yorumla
Carmena Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 387 cevap paylaştı. Boş ver abur cuburu en iyisi makarna 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
abur cubur hem sağlıklı değil hem de karın doyurmaz.
Ya maecburum
makarna bol bol su. Abur cubura bir ay para mi dayanir ekonomi bilmez seni.
Makarna yapamam oteldeyim.
illa alicaksan kraker al.
o zaman tuzlu seyler al. su tutar tok tutar
Tamamdır
Çubuk kraker en ucuzu doyurmaz ama açlığı keser. Kilo problemi var mı?
Kilo
Zayıfım.
Ama maddi açıdan sordum bu soruyu
Arada çizi ve haylafe mı neydi 🤔 tatlı da yemen lâzım. Öğrenci misin hayatım 🙄
Öğrenciyim
İşin gerçekten zor. Ek iş bulamadın mı?
İşe başlayacağımda maaşı alana kadaridare etmem lazım
İyi sevindim hadi hayırlısı bakalım 😊 bol şanslar 😉
Jelibon emin ol cok tok tutacaktir
Emin misin
Benim dayim dunyayi geziyor 82 ulke gezdi gittigi ulkelerde karni aciktiginda yiyemedigi yemek olursa diye canatasinda her zmaan jelibon bulundururmus
Yani bebde yedim tok tutuyor ama intden bir bak
Anladım peki deneyeceğim
badem ye baska paran yok mu cidden yardım falan lazım mı
Başka param yok 200 tl var
1 ay idare etmem lazım☹
Öğrenci evi mi yoksa ☺️
Öğrenciyim
İstersen yardımcı olabilirim
Nasıl bir yardım
Bizde öğrenci olduk ekle istersen
Gizlisin
Çıktım
grissini yiyebilirsin ya da çubuk kraker
Kepekli bisküvi ve galeta üstüne tanimam
abur cubur yeme asla
Napayım yemek pahalı
canım benim, pahalı diyorsunda ileride miden perte çıkar o zamanda hastane pahalı :D
Mecburum 1 ay sadece
Good luck, çiğköfte falan al bari yazık midene güzelim.
Onu sevmem
Peki
Makarna makarna makarna
Boş ver abur cuburu en iyisi makarna
Makarna
Krakerler çok iyi tok tutar
Bence simit
lifli yiyecekler ye
noodle kaynar suyla yapılanlar
Çizi tabii ki