Yeme & İçme Kokoreç gece mi yenir gündüz mü? pale100 Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bence gece daha güzel :d Güncellemeler+1 yıl Gün Güncellemeler+1 yıl Cel Kokoreç gece mi yenir gündüz mü? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Fyz__ Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl deneyimlerime göre gece daha keyifli oluyor, en son pandemi öncesi gitmiştim kalabalık, müzik güzeldi. 1 0 Yorumla
İhtimalsiz_Olasılık Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Sakatat ürünlerini bu yaşıma dek hiç denemedim, yorumsuzum ama acı biberin bu saatte yenilmeyeceğine hemfikirim 0 1 Yorumla pale100 +1 yıl Çok lezzetl Yorumla
uncas71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 42% +1 yıl Bana kokoreç deme gösterme bile aylardır bir yiyemedim off off bu arada gece yenir gündüz zaten kokoreç olmaz 2 tane ekmek kokoreç olsa da yesem 0 0 Yorumla
Liverpool-FC Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Kokoreç yok burada gece saatin de :( canımı çektirdin 0 7 Yorumla pale100 +1 yıl Gel sana da alayim Yorumla Liverpool-FC +1 yıl Londra ya kargoyla gönder. :D Yorumla pale100 +1 yıl Gelene kadar kokoreçlikten çıkar😺 Yorumla Liverpool-FC +1 yıl :( maalesef Yorumla pale100 +1 yıl Orda bir kokoreçci aç Yorumla Liverpool-FC +1 yıl Yasak kanka Yorumla pale100 +1 yıl Sağlık olsun Yorumla
cenk06cenk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 87% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 430 cevap paylaştı. Gece saat 2 den sonra 😂 0 1 Yorumla pale100 +1 yıl Aynen çoksel Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
deneyimlerime göre gece daha keyifli oluyor, en son pandemi öncesi gitmiştim kalabalık, müzik güzeldi.
Sakatat ürünlerini bu yaşıma dek hiç denemedim, yorumsuzum ama acı biberin bu saatte yenilmeyeceğine hemfikirim
Çok lezzetl
Bana kokoreç deme gösterme bile aylardır bir yiyemedim off off bu arada gece yenir gündüz zaten kokoreç olmaz 2 tane ekmek kokoreç olsa da yesem
Kokoreç yok burada gece saatin de :( canımı çektirdin
Gel sana da alayim
Londra ya kargoyla gönder. :D
Gelene kadar kokoreçlikten çıkar😺
:( maalesef
Orda bir kokoreçci aç
Yasak kanka
Sağlık olsun
7/24 açığım kokoreçe.
Gece saat 2 den sonra 😂
Aynen çoksel
Kişiden kişiye değişen bir durum