Yeme & İçme 1 tabak bozuk süt içtim birşey olurmu? No1903 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Mısır gevreği ile. Bozuk mu emin değilim, kokusu ekşi tadi da acımsı ve ekşiydi. Hepsini yedim Güncellemeler+1 yıl Allahım sen beni koru Güncellemeler+1 yıl Bu sabah iki tabak daha yedim iyiyim 1 tabak bozuk süt içtim birşey olurmu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 664 cevap paylaştı. Bu soruyu paylaştığına göre demek ki sorun olmamış. 0 1 Yorumla No1903 +1 yıl Belki olucak Yorumla
hikmet0858 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 72% +1 yıl İshal yapar belki ama o da vücudunun vereceği tepkiye bağlı, belkide hiç bir şey olmaz. 0 0 Yorumla
HadiBanaYardımEt Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Niye yedin, psikopat mısın sen 0 4 Yorumla No1903 +1 yıl Açlıktan takmadim şimdi aklima geldi Yorumla HadiBanaYardımEt +1 yıl Maksimum kusarsın birşey olmaz. Keşke sütsüz tüketseydin Yorumla No1903 +1 yıl Kusmak istemiyorum Yorumla HadiBanaYardımEt +1 yıl Bende nefret ediyorum ve midem bulanıyor 1-2 saattir Yorumla
ezgiyener Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl Yiyebildiysen o kadar da bozuk değilmiştir :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl iyi de bozuksa niye içiyosunki at gitsin 0 3 Yorumla No1903 +1 yıl Simdi mi yazuyib mk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl soruna şimdi denk geldim napim salak Yorumla No1903 +1 yıl Sensin salak Yorumla
NujenZanistvan Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Bozuk süt zehirler. Ölüme kadar yolu var 0 1 Yorumla Hahajjnss +1 yıl Gerçekten mi Yorumla
Speedybean Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Karnın bozulur 0 4 Yorumla Speedybean +1 yıl 3 saat uyuma sakın Yorumla No1903 +1 yıl Uykumgeldi az once Yorumla Speedybean +1 yıl Yok uyuma bir süre bence keşke yemeseydin Yorumla No1903 +1 yıl Oldu artık Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,4b cevap paylaştı. Allah rahmet eylesin 0 1 Yorumla No1903 +1 yıl Allah korusun ya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Bu soruyu paylaştığına göre demek ki sorun olmamış.
Belki olucak
İshal yapar belki ama o da vücudunun vereceği tepkiye bağlı, belkide hiç bir şey olmaz.
Niye yedin, psikopat mısın sen
Açlıktan takmadim şimdi aklima geldi
Maksimum kusarsın birşey olmaz.
Keşke sütsüz tüketseydin
Kusmak istemiyorum
Bende nefret ediyorum ve midem bulanıyor 1-2 saattir
Olmaz olsada birşey olmaz öldürmez
Yiyebildiysen o kadar da bozuk değilmiştir :)
Geçmiş olsun şimdiden
İyi hokka yedin geçmiş olsun.
iyi de bozuksa niye içiyosunki at gitsin
Simdi mi yazuyib mk
soruna şimdi denk geldim napim salak
Sensin salak
Bozuk süt zehirler. Ölüme kadar yolu var
Gerçekten mi
hamile kalabilirsin :D
Afiyet olsun cırcır oldun.
Karnın bozulur
3 saat uyuma sakın