Yeme & İçme Hangi burç ile ne yapılır? El_miram04 Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Balıkla kaçın 😂😂 Güncellemeler+1 yıl Sorumu beğenin lütfen Hangi burç ile ne yapılır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl neden tek olumsuz yorum benim burcumda 😒 ne demek yani yay ile acı çekmeye hazır olun 😒 1 0 Yorumla
proko Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Evet alışverişinizi yapın ve bir daha alışverişe tövbe edin😂 1 0 Yorumla
jahsehdwayner Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Bişey dicem burçlara inanmıyorum ama Instagram'da falan yazıyor denk gelince okuyorum hepsi aynı ben balık yanında ne yazsa bende aynı özellik var garip oluyorum 1 0 Yorumla
mad_hause58 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 72% +1 yıl El_Miram04 Profilini beğeniyor ve seviyorum... 1 1 Yorumla El_miram04 +1 yıl Ya tesekur edıyorum😊 Yorumla
ruhsuz3 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatile gelmek istiyosanız benimle buyrunn :D 1 0 Yorumla
ʟεтнε Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Benimle ortaklık kurun biraz zengin olalım 1 0 Yorumla
_Capella_ Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 359 cevap paylaştı. kaçın diyor 😃 1 0 Yorumla
Eddraziel32 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 59% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 331 cevap paylaştı. Benimle evlenin pls 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
neden tek olumsuz yorum benim burcumda 😒 ne demek yani yay ile acı çekmeye hazır olun 😒
Evet alışverişinizi yapın ve bir daha alışverişe tövbe edin😂
Bişey dicem burçlara inanmıyorum ama Instagram'da falan yazıyor denk gelince okuyorum hepsi aynı ben balık yanında ne yazsa bende aynı özellik var garip oluyorum
El_Miram04 Profilini beğeniyor ve seviyorum...
Ya tesekur edıyorum😊
Tatile gelmek istiyosanız benimle buyrunn :D
Benimle ortaklık kurun biraz zengin olalım
Benle kanka olunurmuş
Vaay evlenin diyor bana :)
Benle ortaklık kurun^^
Kanka olun.
Yengeç
Benle kanka olmayın istemiyom
Size 🌶 çektirebülürüm
Benimle ortaklık kurun
alişveriş mi dedin djndmd