Diğer Yemek yerken ekmeğe ağız silmek günah mı? Elymenopi Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ağzım yağlı yemek yerken batıyor ve Rahatsız ediyor peçeteye de uzaktım siliverdim bir şey olur mu Güncellemeler+1 yıl Nasıl olsa mideme gidicek Yemek yerken ekmeğe ağız silmek günah mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
atakanNnN30 Takip Et Xper 2 Yaş: 36 +1 yıl Silip yediysen sıkıntı yok canım ama çöpe attıysa sıkıntı 4 3 Yorumla Elymenopi +1 yıl Yok atmadım 😊☺ Yorumla atakanNnN30 +1 yıl İyi afiyet olsun ozm😊 Yorumla Elymenopi +1 yıl Teşekkürler Yorumla
İhtimalsiz_Olasılık Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Bırak günahı, ekmeğe ağız silmek başlı başına çirkin bir davranış 6 3 Yorumla Elymenopi +1 yıl Ayı gibi silmedim heralde değirip çektim değirip çektim Yorumla İhtimalsiz_Olasılık +1 yıl Ne şekilde sildiğini sorgulamadım, neden/ nasıl sorgusundan önce sonuca odaklıydı yorumum. İster ayı gibi sil, ister prenses gibi sonuç olarak yaptın mı? Yaptın Yorumla Elymenopi +1 yıl Bir anlık olmuş bir şey. Ağzın yağlı kalması daha kötü geldi o an. Yorumla
hilalimonlucizkekim Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Kimse gördü mü o ekmegi naptın 1 2 Yorumla Elymenopi +1 yıl Görmedi yedim tabiki Yorumla hilalimonlucizkekim +1 yıl Ee oseun yok bence Yorumla
Gani91 Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl O ekmeği çöpe atmamış, yenişsen bunu sorman gerekmez çünkü günah değil kardeşim. 2 0 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yemek yerken ekmeği yalamak günah mı? 1 6 Yorumla Elymenopi +1 yıl Başka bir niyetle yalarsan günah. Ben peçete niyetine sildiğim için soruyorum Yorumla Culdesac +1 yıl Nasıl başka bir niyet mesela Yorumla Elymenopi +1 yıl Daha önce ekmek yalamadığım için bilmiyorum. Yorumla Culdesac +1 yıl Ekmeğin kıymetini bilmezsen yalamazsın tabi. Yorumla Elymenopi +1 yıl ekmeği çöpe mi atmışım silip de yedim heralde Yorumla Culdesac +1 yıl Yalamamışsın daha napıcan Yorumla
Arnuvanda Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Yok olmaz günah değil 1 1 Yorumla Elymenopi +1 yıl Bence de ☺😊 Yorumla
karanbağ Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl midene gittiyse niye günah 1 4 Yorumla Elymenopi +1 yıl Hani nimeti peçete niyetine gibi kullanıyom ya ondan Yorumla karanbağ +1 yıl yok be tek günahın o olsun Yorumla Elymenopi +1 yıl Ne günahlar var dimi. teşekkürler Yorumla karanbağ +1 yıl rica Yorumla
Akasya_kokulu Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 92% +1 yıl İğrenç 0 1 Yorumla Elymenopi +1 yıl Gören de pilavı elle yedim sancak Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Silip yediysen sıkıntı yok canım ama çöpe attıysa sıkıntı
Yok atmadım 😊☺
İyi afiyet olsun ozm😊
Teşekkürler
Bırak günahı, ekmeğe ağız silmek başlı başına çirkin bir davranış
Ayı gibi silmedim heralde değirip çektim değirip çektim
Ne şekilde sildiğini sorgulamadım, neden/ nasıl sorgusundan önce sonuca odaklıydı yorumum. İster ayı gibi sil, ister prenses gibi sonuç olarak yaptın mı? Yaptın
Bir anlık olmuş bir şey. Ağzın yağlı kalması daha kötü geldi o an.
Kimse gördü mü o ekmegi naptın
Görmedi yedim tabiki
Ee oseun yok bence
O ekmeği çöpe atmamış, yenişsen bunu sorman gerekmez çünkü günah değil kardeşim.
Yemek yerken ekmeği yalamak günah mı?
Başka bir niyetle yalarsan günah.
Ben peçete niyetine sildiğim için soruyorum
Nasıl başka bir niyet mesela
Daha önce ekmek yalamadığım için bilmiyorum.
Ekmeğin kıymetini bilmezsen yalamazsın tabi.
ekmeği çöpe mi atmışım silip de yedim heralde
Yalamamışsın daha napıcan
Yok olmaz günah değil
Bence de ☺😊
midene gittiyse niye günah
Hani nimeti peçete niyetine gibi kullanıyom ya ondan
yok be tek günahın o olsun
Ne günahlar var dimi. teşekkürler
rica
Ota b. ka günah demeyin yeter be o günah bu günah
İğrenç
Gören de pilavı elle yedim sancak