Güncellemeler
+1 yıl
Etmeyin eylemeyin iddaayı ben kaybedemem..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Birinci çok hoş görsel olarak eminim tadı da öyledir 🙈🙈🙈🌸
Bence davul fırında yapılan sıcacık mis gibi sade kek güzeldir.
Sorulan soruları anlamakta sıkıntı mı yaşıyosunuz
Cupcake de neymiş? Yabancıların yiyeceklerine ne bu merak?
Cevap basit. Sa na ne? Soru bu mu?
Ters ters konuşma insan ol burada kendi düşüncemi belirttim, saygı duymayı bil. Ha çok istiyorsan yanıtlayım madem onun yaptığı daha iyi.
Bravo soruya cevap verebildin
Ne bu trip şimdi? Üstelik altı üstü bir cupcake için, benim gözümde cupcake falan hoşuma gitmez
Anlamanda problem mi var? Soruda cupcake sever misiniz mi yazıyor? Banane sevip sevmemenden?
Başlatma cupcake'inden ne olmuş yani cupcake'den bahsetmediysem yani bu kadar zoruna giden şey nedir? Sen niye bir kel için bu kadar alınganlık yapıyorsun? Senin anlayışında bir kıtlık var ki cupcake için üstelemeye devam ediyorsun.
*kek için
Trip mi? Zoruma gitmek mi? Benim ayar olduğum soruya cevap verilmemesi. Sevmiyorsan geç git
İşte sen buna takıntılısın heralde soruya cevap verilmemesi hem anket yapmışsın işte o anket sana yeterince cevabı vermiyor mu?
Burası sorulan sorulara cevap verilen bir site farkında mısın
Ayrıca herkesin her konuda aynı fikirde olamayacağının ve sorulan soruya cevap olmamasına rağmen herkesin sorulara istedikleri gibi cevaplamaya hakkı olduğu bir sitedir.
Soranın da istediği gibi tepkiyi verebileceği bir sitedir
Soru sorana göre tepki verilir veya verilmez bu da doğru ama senin verdiğin tepki bana göre anlamsız yani mesela örnek veriyorum hani şu gizli üyelerin sapıkça lafları olur ya da direkt şahsına bir sözlü saldırı olur veya çok saçma sapan konu ile alakasız ve rahatsız edici yorumlar bunlara tepki verilebilir. Ama ben kek soruna gene başka bir kek ile yanıt vererek çokta alakasız bir yorum yapmamış oldum yani buna da "aman aman ne yaptın sen" diyecek kadar büyük bir tepki veriyor olman anlamsız.
İlk cümleyi okudum sadece. Senin de verdiğin cevap anlamsız
Ya da sen anlamak istemiyorsun ki sadece anlamak istediğini işine geleni okuyup gerisini es geçiyorsun işte sen böylesin, daha okumadan cevabıma anlamsız diyebiliyor olman senin ne kadar anlayışsız olduğunun göstergesidir
1. klasik 2. nin kendine has tarzı var daha çok düşünülmüş :)
Bu şey gibi oldu:
Galatasaray mı Fenerbahçe mi
Tarafını seç
Beşiktaş
Ama erkeğinki daha iyi harbi. Seninki klasik
Onun ki farklı ya benzersiz
Onunki daha güzel canım😘
Seninki
Bizimki
Seninki.
Tabiki seninki
Sana oyum 0