Saygısızlık seviyesizlik cahillik, modernlik ilericilik çağdaşlık adı altında kadına yapılan sömürge şiddeti , kadının saygınlığını onurunu haysiyetini yükselten kadına değer veren zihniyetler ise bu gibi durumları kadınlara yaptıran zihniyetler tarafından yobaz gerici olarak adlandırılıyor işte. İşin üzücü kısmı bu tür eylemlere kadınlarında ortak oluşu ve kendilerini birşey zannederek hemcinslerine köle muamelesi...
Asla yemem. Kadınları obje olarak kullanmaktan insanlar ne zaman vaz geçecek. Kadınlar da Kendilerini obje olarak ne zaman kullandırmaktan vaz geçecek acaba
Fantezilerinize soxuyum nimeti bile buna alet ettiniz
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Aklıma sergideki çıplak kadın geldi... Herkes vücuduna dış izleri atıp darp etmişti , orda da burda da kadının adı yok. Erkeklere meta olarak sunuluyor Yorumlara da bakılırsa kimse bundan şikayetçi değil
Güzel bir fantezidir. :-) Ama ben şahsen uzak doğudaki gibi herhangi bir kadının üzerinden değil, eğer izin verirse kendi sevgilimin üzerinden yemeyi tercih ederim ;-)
kadinlar sacma sapan yerlerde feministlik yapacaklarina bu tur kadinlari alet eden meta olarak kullanan yerlerde feministlik yapsinlar. bu kadinin bu kadar asagilanmasi basli basina bir olay.
bak özet geçiyim 1) askeriyede sana bir sınıf veriyorlar yani ehliyetin filan varsa sürücü yaparlar 2) o sınıfın ne ise mesela ben acemi birliginde seçkin piyadeydim usta birliginde keskin nişancı oldum ama atış testleriyle 3) askerde mantık hiç yok her dedigine emredersiniz komutanım dersin Okuyorsan yazıcı felan olursun o da asker kayıdı tutarsın