En sevdiğin hamburger’i söyle hadi! 🤗 Mc Donald's en iyi hamburgeri hangisi?

En sevdiğin hamburger’i söyle hadi! 🤗 Mc Donald's en iyi hamburgeri hangisi?

Merhaba,
Markalar bilindik olsa da artık özellikle burger tarzı şeyler tüketmiyorum. Çünkü hem kilo sorunu yapıyor hem de artık güvenmiyorum bunlara. Haklarında onca şey duyduktan sonra kim olsa asla ama asla bir daha ne kendileri tüketirler ne de çevrelerindeki kişilerin tüketmesine müsade ederler. Yanlış anlaşılmasın amacım kötülemek değil ama sağlık için pek iyi değil ve ben özellikle hijyen konusunda gittiğim McDonald's larda çok fazla eksiklik ve eksi şeyler gördüm. Aklıma gelince bile kötü hissediyorum.

Ama günlerden bir gün McDonald's dan soğumamış iken en çok tercih ettiğim burger double cheesburger di. Çok severdim. İki köftesi, turşusu, peyniri birleşince ortaya gayet güzel bir tat çıkıyordu. Ama yaklaşık bir buçuk yıl oldu yemeyeli ve artık yemem de.
Cevap
9Cevap
Klasik ve barbekü soslu kıyak burger vardı.. aralarından en iyisi o..
Big Mac, hem burger king'deki gibi köfteleri üst üste koyup malzemesiz yapmıyor adamlar. Big mac tam istediğim gibi malzemesi ayarında bol, çift kat, çift köfte.
Bence mcdonalds dan daha güzel bir yer var:burger yiyelim. Hayatımda yediğim en iyi burger
Bu markaların hiçbirisi ii değil homemade tercih ederim
Big mac
Ben doubleköfte burger seviyorum ama arbys favorim
s**ikimi hamburger yiyeceğine lahmacuna ne olmuş
Big Taste - - - tavuk 🙈
MC Donalds iyi değil be :D
Big mac.
köfte burger
mc chicken
Hayır degil
hiç biri
Çift kaşarlı tost