Yeme & İçme Çay kaşığım nasıl sizce? Tuniş Takip Et Yoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Çay kaşığım güzel mi?Sizin çay kaşığınız benim ki kadar iyi karıştırabilir mi? Çay kaşığım nasıl sizce? Cevapla Güzellik Soruları Kaş Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. Benim vay kaşığım bile yok gadası. Senin var çok şanslısın. 1 0 Yorumla
мєтιѕ_-_ Takip Et Guru Yaş: 25 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 463 cevap paylaştı. Mükemmel. Hayran oldum. Bu çay kaşığı benim olmalı kesinlikle. Dhdhd Onu bana hediye eder misin? 1 6 Yorumla Tuniş +1 yıl Tabiki hayır, o farklı bir çay kaşığı. Üzgünüm Yorumla мєтιѕ_-_ +1 yıl Daha önce onun kadar farklı bir çay kaşığıyla karşılaşmamıştım... Görür görmez hayran oldum. Bana ver onu. Dhdh Yorumla Tuniş +1 yıl Biraz daha yalvarırsan olabilir sgshdhd Yorumla мєтιѕ_-_ +1 yıl Ne oluuuur onu bana ver. 😔 Hiç özel çay kaşığım olmadı dhdhd Bu kadar yalvarmam yeterli mi? Sksk Yorumla Tuniş +1 yıl Tamam sen yabancı değilsin, yarın gönderiyorum kargoyla karşı ödemeli Yorumla мєтιѕ_-_ +1 yıl Sağ ol ya dhdhd Ne kadar mutlu oldum anlatamam dhdh Yorumla
yargıdağıtmayageldim Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl İtici bulduklarımda sonra kavga etsin benimle fkdlfk 🤪 şaka bir yana sadece söyleyeceğim merak ediyorsanız gelin 0 1 Yorumla Tuniş +1 yıl Ne diyon? Yorumla
hayizli Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Babamin cay kasigi fabrikasi var ve ben de bu sayede cay kasiklari hakkinda yeterli bilgiye sahip oldum cay kasiginin sekili ve uzerindeki desenleri hos fakat evdeki cay kasigi kolleksiyonumun bir parcasi olabilecegini sanmiyorum 1 0 Yorumla
Bambaskabirsehirvar Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl benim cay kasigim alayını... karistirir🙂 1 0 Yorumla
Matchless-_- Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Estağfurullah ne haddimize o çay kaşığı 1 0 Yorumla
KüçükGeneral Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 343 cevap paylaştı. Yumurta 🥚 kırmalık he sksks 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Benim vay kaşığım bile yok gadası. Senin var çok şanslısın.
Mükemmel. Hayran oldum. Bu çay kaşığı benim olmalı kesinlikle. Dhdhd Onu bana hediye eder misin?
Tabiki hayır, o farklı bir çay kaşığı. Üzgünüm
Daha önce onun kadar farklı bir çay kaşığıyla karşılaşmamıştım... Görür görmez hayran oldum. Bana ver onu. Dhdh
Biraz daha yalvarırsan olabilir sgshdhd
Ne oluuuur onu bana ver. 😔 Hiç özel çay kaşığım olmadı dhdhd Bu kadar yalvarmam yeterli mi? Sksk
Tamam sen yabancı değilsin, yarın gönderiyorum kargoyla karşı ödemeli
Sağ ol ya dhdhd Ne kadar mutlu oldum anlatamam dhdh
İtici bulduklarımda sonra kavga etsin benimle fkdlfk 🤪 şaka bir yana sadece söyleyeceğim merak ediyorsanız gelin
Ne diyon?
Babamin cay kasigi fabrikasi var ve ben de bu sayede cay kasiklari hakkinda yeterli bilgiye sahip oldum cay kasiginin sekili ve uzerindeki desenleri hos fakat evdeki cay kasigi kolleksiyonumun bir parcasi olabilecegini sanmiyorum
Cilala patlat tarzı sjsjs
benim cay kasigim alayını... karistirir🙂
Estağfurullah ne haddimize o çay kaşığı
Yumurta 🥚 kırmalık he sksks
Sitede okuduğum en saçma soru
Kıskandım
Kötü beğenmedim
Evet benim kalpli