Yeme & İçme Kabak yemeği sever misiniz 😋? zambak3675 Takip Et Yoda Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Çok sebzeciyim 😋😋😋 Kabak yemeği sever misiniz 😋? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Vaveylaaaaa41 Takip Et FenomenGuru Yaş: 35 +1 yıl Yemeğini değil, buharda pişirip yemeyi severim daha çok. 0 0 Yorumla
TakkeliHoca Takip Et Xper 7 Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl acıkmışım. eve gidiyorum sabırsızlıkla. masaya oturuyorum. bir bakıyorum önüme böyle bir tabakta kabak gelmiş. :) devirim masayı. ama sonra hanım beni camdan atarmı atmazmı kestiremiyorum :) 0 0 Yorumla
İcelimcicekolalim Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl aaaa bugun kaslılara ithaf edilmemis soru hayretlerdeyim 1 1 Yorumla zambak3675 +1 yıl Sitede 3 ü bir arada yok🙄
Roororro Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl ben hiç sağlıklı beslenemiyorum. yalnız yaşadığım için hep fastfood yiyorum 0 1 Yorumla zambak3675 +1 yıl Kötü.. evde kendine yemek yap yemek yapmak çok eğlenceli 😊 Yorumla
_Expendable Takip Et Master Yaş: 37 , eic 42% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 768 cevap paylaştı. Severim ama yemek biraz tuzlu gibi olmalı. Kabak ve havuç sanki tatlı geliyor bana çok tercih etmiyorum. 0 0 Yorumla
Amedli_ismail Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Sevmem ama bir huyum varki sofraya karşı saygı adabım var... O nedenle ne gelirse yerim 😂🤗 1 0 Yorumla
TutkununKırmızıTonu Takip Et Master Yaş: 25 , eic 38% +1 yıl Mükemmel gözüküyor sebze yemeklerinin hastasıyım ben sevmeyeni de anlamıyorum açıkçası 🥰 0 0 Yorumla
Cayzof Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl mücver ve kabak dolmasını severim zeytinyağlı olması tercihimdir. 0 0 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 63% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. sadece mucver :)yoksa omrum boyunca yemesem sukrederim :) 0 0 Yorumla
Abdullah1207 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 70% +1 yıl Ben pek yiyemiyorum ya genelde et ağırlıklı yemekler tüketiyorum. 0 0 Yorumla
July_22 Takip Et Bilge Yaş: 39 +1 yıl Babaannem çok güzel yapıyor😊birtek onun kini seviyorum. 0 0 Yorumla
BeyazTavşann Takip Et Master Yaş: 29 , eic 34% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 654 cevap paylaştı. yani kızarma olarak yararlanılması daha tercihim 1 2 Yorumla zambak3675 +1 yıl Kızartması harika Yorumla BeyazTavşann +1 yıl kesinlikle Yorumla
alonephoenix Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl evet severim sebze tutkunuyum 1 2 Yorumla zambak3675 +1 yıl Bende 😻 Yorumla alonephoenix +1 yıl <3 Yorumla
soruyorumohaldevar1m Takip Et Bilge Yaş: 33 +1 yıl Severim. Kızartması bir de fırına atarsın tavanın içine çok güzel oluyor 🙂 0 0 Yorumla
HuttusTiger Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 54% +1 yıl Evet az önce yedim kıymalısı bir başka 1 0 Yorumla
sadecekimmm Takip Et Master Yaş: 25 , eic 79% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 867 cevap paylaştı. Kabağın her halini severim 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kabak yemeğini sevmem ama ilginç bir şekilde kabak tatlısını severim. 0 0 Yorumla
aytoli_35ksk Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl zambak :D 1 3 Yorumla zambak3675 +1 yıl Ne. Yorumla aytoli_35ksk +1 yıl nasıl bir yaklaşım yakıştı mı sana Yorumla zambak3675 +1 yıl Hoppala Yorumla
_Boncuğum_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Evet severim Karabiberin en çok yakıştığı sebze 0 0 Yorumla
I_Run_Each_team_3 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 42% +1 yıl Kabağın mücveri ve kızartmasını severim. 0 0 Yorumla
HsYnJr Takip Et Master Yaş: 36 , eic 54% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 781 cevap paylaştı. Tatlısından başka hiçbişeyini sevmem. 0 0 Yorumla
Aliistanbul3455 Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 439 cevap paylaştı. Evet hiç bir yemeğe hayır demem 0 0 Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 34 , eic 43% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. evet 1 0 Yorumla
Yarennihal Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 76% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 330 cevap paylaştı. Çok severim. ♥️ 1 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,9b cevap paylaştı. Severim 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,2b cevap paylaştı. sevmem. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Yemeğini değil, buharda pişirip yemeyi severim daha çok.
acıkmışım. eve gidiyorum sabırsızlıkla. masaya oturuyorum. bir bakıyorum önüme böyle bir tabakta kabak gelmiş. :) devirim masayı. ama sonra hanım beni camdan atarmı atmazmı kestiremiyorum :)
aaaa bugun kaslılara ithaf edilmemis soru hayretlerdeyim
Sitede 3 ü bir arada yok🙄
ben hiç sağlıklı beslenemiyorum. yalnız yaşadığım için hep fastfood yiyorum
Kötü.. evde kendine yemek yap yemek yapmak çok eğlenceli 😊
Severim ama yemek biraz tuzlu gibi olmalı. Kabak ve havuç sanki tatlı geliyor bana çok tercih etmiyorum.
Sevmem ama bir huyum varki sofraya karşı saygı adabım var...
O nedenle ne gelirse yerim 😂🤗
Mükemmel gözüküyor sebze yemeklerinin hastasıyım ben sevmeyeni de anlamıyorum açıkçası 🥰
mücver ve kabak dolmasını severim zeytinyağlı olması tercihimdir.
sadece mucver :)
yoksa omrum boyunca yemesem sukrederim :)
Ben pek yiyemiyorum ya genelde et ağırlıklı yemekler tüketiyorum.
Babaannem çok güzel yapıyor😊birtek onun kini seviyorum.
yani kızarma olarak yararlanılması daha tercihim
Kızartması harika
kesinlikle
evet severim sebze tutkunuyum
Bende 😻
<3
Severim. Kızartması bir de fırına atarsın tavanın içine çok güzel oluyor 🙂
Evet az önce yedim kıymalısı bir başka
Kabak dolması candır severim
Kabağın her halini severim
Kabak yemeğini sevmem ama ilginç bir şekilde kabak tatlısını severim.
severim ama cacık nanesiz sevmem
zambak :D
Ne.
nasıl bir yaklaşım yakıştı mı sana
Hoppala
Bulgur pilavıyla çok severim😋
severim de bunu sevemedim
Evet severim Karabiberin en çok yakıştığı sebze
Kabağın mücveri ve kızartmasını severim.
Tatlısından başka hiçbişeyini sevmem.
Evet hiç bir yemeğe hayır demem
Sebze severiz afiyet olsun.
evet
Çok severim. ♥️
Evet severim
Malesef sebze sevmiyorumm keşke sevsem😊
Sevilmez mi? 🙂
Urfalıyım et yemekleri en sevdiğim..
Severim sebze favorim
Maalesef hiç sevmem kendilerini. 😔
Tatlısı severim