Yeme & İçme Kim jelibon yemek ister? kaptantusubasa Takip Et Xper 6 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ağzınız tatlansın biraz Güncellemeler+1 yıl İsteyen var mı hanımlar Güncellemeler+1 yıl Günaydın la gundiler Kim jelibon yemek ister? Cevapla Jel Soruları Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. Jelibon sağlık açısında oldukça zararlıdır gadası. En güzeli yememektir. 1 0 Yorumla
Sklemez Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 49% +1 yıl Hay a k yaa 😂😂Nerde satılıyor söyle, eve alayım ön sevişme hesabı. 0 0 Yorumla
olusturartik Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 41% +1 yıl Sen günde kaç defa tatlandırıyorsun 1 1 Yorumla kaptantusubasa +1 yıl Coook Yorumla
EstelEreinon Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Ahuahaha nerden buldun la bunları 0 2 Yorumla kaptantusubasa +1 yıl Öyle tesadüfen gördün lan Yorumla EstelEreinon +1 yıl Ahaha fenaaa Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl En yakınından bir bayan ikram etmelısın 0 2 Yorumla kaptantusubasa +1 yıl Ben paylaşmayı severim isteyen gelebilir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl At agzına tatlansın Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sağlığa zararlı ya ama tadı da çok güzel :)) 0 1 Yorumla kaptantusubasa +1 yıl Arasira kaçamak yapmaktan bir şey olmaz 😏 Yorumla
caylak88 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl yarakbon 2 2 Yorumla kaptantusubasa +1 yıl Hahahhaha Yorumla Fbjmmbm +1 yıl Yarabon Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yediğin şeyi niye paylaşıyorsun 2 5 Yorumla kaptantusubasa +1 yıl Madem popon yemiyor neden laf atıyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yoo popom yemese laf atmam dimi s*kik 😀 Yorumla kaptantusubasa +1 yıl Yok yese gizlenmezsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben hep gizliyim 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şşttt tamam havlama 🤫 Yorumla
KırıkKalplerDiyarı_ Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl İğrenç 🤮 0 6 Yorumla kaptantusubasa +1 yıl Deme öyle kırılırlar Yorumla KırıkKalplerDiyarı_ +1 yıl Kimse jelibonlarin şekline dikkat etmedi sanırım Yorumla kaptantusubasa +1 yıl Dış görünüşe aldanma tadı değil mi önemli olan Yorumla KırıkKalplerDiyarı_ +1 yıl Jelibondan soğudum sayende Yorumla kaptantusubasa +1 yıl Tamam ya kızma kendimi affedilebilir miyim ama Yorumla KırıkKalplerDiyarı_ +1 yıl Sanmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Jelibon sağlık açısında oldukça zararlıdır gadası. En güzeli yememektir.
Hay a k yaa 😂😂
Nerde satılıyor söyle, eve alayım ön sevişme hesabı.
Sen günde kaç defa tatlandırıyorsun
Coook
Ahuahaha nerden buldun la bunları
Öyle tesadüfen gördün lan
Ahaha fenaaa
En yakınından bir bayan ikram etmelısın
Ben paylaşmayı severim isteyen gelebilir
At agzına tatlansın
Sağlığa zararlı ya ama tadı da çok güzel :))
Arasira kaçamak yapmaktan bir şey olmaz 😏
yarakbon
Hahahhaha
Yarabon
Yediğin şeyi niye paylaşıyorsun
Madem popon yemiyor neden laf atıyorsun
Yoo popom yemese laf atmam dimi s*kik 😀
Yok yese gizlenmezsin
Ben hep gizliyim 😀
Şşttt tamam havlama 🤫
İğrenç 🤮
Deme öyle kırılırlar