Yeme & İçme Lahmacunun yanında şalgam mı içersiniz ayran mı? Tuniş Takip Et Yoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Lahmacunun yanında hangisini tercih edersiniz?Şalgam mı ayran mı? Lahmacunun yanında şalgam mı içersiniz ayran mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
deriinn00 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl AYRAAN... Ayranı sevdiğim kadar onu... Hayırlı bayramlar diliyorum 2 1 Yorumla Tuniş +1 yıl Sizede hayırlı bayramlar Yorumla
Birhayalimvargibi Takip Et Master Yaş: 26 , eic 38% +1 yıl Şalgam bir defa denedim hiç sevmedim. Ayran candır. 1 0 Yorumla
uncas71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 42% +1 yıl Ayran tabiki de bunu görene kadar hiç aklımda yoktu canım çekti kaç aydır yemiyorum 1 0 Yorumla
PandikParmağı Takip Et Bilge Yaş: 44 +1 yıl iki seçenek ayran ile şalgam ise ayran tercihim olur😉 2 0 Yorumla
Beyaznigga07 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Ayran daha iyi gidiyor bide lahmacunun içine soğan üf fena 1 0 Yorumla
Çocukgelișimcii Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Lahmacun yanında en iyi ayran gider.. 2 0 Yorumla
Scapegoat345 Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 43% +1 yıl Ayran, kebab olsaydi şalgam olurdu. 1 0 Yorumla
MerraklıKöfte Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Şöyle ekşi bir yayık ayran mis gibi olmaz mı?😀 1 0 Yorumla
thehorny1 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl su icerim :( 1 2 Yorumla Tuniş +1 yıl Niye üzüldün sudan başka bir şey vermiyorlar mı sana Yorumla thehorny1 +1 yıl verirler ama hosuma gitmiyor farkli icecekler Yorumla
Yarennihal Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 78% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 371 cevap paylaştı. Ayran içerim. 2 0 Yorumla
ImThePrinceLeo Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 58% +1 yıl Kekomuyum la ne lahmacunu olm Pizza yerim ben 0 0 Yorumla
Ultrasonreyz Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 455 cevap paylaştı. İce tea. 1 0 Yorumla
gökyüzüiçimde Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 337 cevap paylaştı. Ayran 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
AYRAAN...
Ayranı sevdiğim kadar onu... Hayırlı bayramlar diliyorum
Sizede hayırlı bayramlar
Şalgam bir defa denedim hiç sevmedim. Ayran candır.
Ayran tabiki de bunu görene kadar hiç aklımda yoktu canım çekti kaç aydır yemiyorum
iki seçenek ayran ile şalgam ise ayran tercihim olur😉
Ayran daha iyi gidiyor bide lahmacunun içine soğan üf fena
Lahmacun yanında en iyi ayran gider..
Ayran, kebab olsaydi şalgam olurdu.
şeftali suyu tavsiye ederimm
Şalgam tercihim, yoksa ayran.
Şöyle ekşi bir yayık ayran mis gibi olmaz mı?😀
Ne şalgamlı la tabiki ayran
Iyy şalgam hiç sevmem
Buz gibi yayık ayran.
su icerim :(
Niye üzüldün sudan başka bir şey vermiyorlar mı sana