Yeme & İçme İzmir bomba nasıl yapılır? mmert93 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Evde ilk defa denedim. Kolay bir tarif ancak ilk defa hamur açınca bunun dezavantajını yaşadım. Yapmak isteyenlere öneririm çok güzel oluyor 👍 İzmir bomba nasıl yapılır? Cevapla Nasıl Yapılır Soruları Öneri Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Xhaxx Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 63% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 330 cevap paylaştı. Onun yerine ekmeğe çikolata sürer yerim, ne uğraşıcam.😄 1 2 Yorumla mmert93 +1 yıl Kolaycı 😄 Yorumla Xhaxx +1 yıl Pidenin yanında ikram olarak veriyorlar sadece orada yiyorum yoksa bunun için uğraşmaya değmez. 😂 Yorumla
LinenPrincess Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Bu kadar zahmete girmeyin açın nutellayı yiyin arada pek fark yok zaten sjknxvb 1 7 Yorumla mmert93 +1 yıl aaa olur mu hiç 😂 sıcacık akışkan çikolataya ayıp oluyor bak Yorumla LinenPrincess +1 yıl nutellayıda ısıtırız :))) Yorumla mmert93 +1 yıl Ben çikolatayı tek başına yemeyi pek fazla sevmediğim için bu hali daha çekici geliyor. Ama sana çiko olsun yeter sanırım 😄 Yorumla LinenPrincess +1 yıl hayır ya bunu annem arada yapıyor aldığım tek tat çikolata bende diyorum bu kadar zahmet etme ver ben çikolata yiyeyim sjknxvb Yorumla mmert93 +1 yıl Amaç ara sıra farklılık olsun zaten. Yoksa çikolata çikolatadır 😄 Yorumla LinenPrincess +1 yıl neyse emeğine sağlık afiyet olsuun :) Yorumla mmert93 +1 yıl Teşekkürleerr ☺️ Yorumla
Acruxx Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Hiç daha önce denemedim ama gayet güzel görünüyor msllaah afiyet olsun🤗 3 10 Yorumla mmert93 +1 yıl Göründüğünden çok daha güzel olduğunun garantisini veririm Yorumla Acruxx +1 yıl Inanırım afiyet bal şeker kaymak olsun🤗🤗 Yorumla mmert93 +1 yıl Teşekkürler. Sana da olsun yapta ye 😄 Yorumla Acruxx +1 yıl Yazdim kenara deniyecem birgün😂 Yorumla mmert93 +1 yıl Bayılacaksın 😄 unutma soğumadan çikolata akışkan iken yemelisin Yorumla Acruxx +1 yıl Unutmam asla😂😂 Yorumla mmert93 +1 yıl Haha soğumasına fırsat vermezsin yani 😂 Yorumla Acruxx +1 yıl Hepsini birden yerim soğumazlar🤣😋 Yorumla mmert93 +1 yıl 😄 şimdiden afiyet olsun Yorumla Acruxx +1 yıl Sağolasın😆 Yorumla
Tralfamadorian Takip Et Master Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Daha önce yemedim ama denemeyi çok istiyorum çünkü harika görünüyor 1 0 Yorumla
Icâruꜱ Takip Et Xper 7 Yaş: 109 , eic 92% +1 yıl valla daha 1 saat önce 3 tane yediğim için başım ağrıyor şu an 1 0 Yorumla
Moldovyapapatya Takip Et Master Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 710 cevap paylaştı. Hayatımda hiç yemedim 2 2 Yorumla mmert93 +1 yıl Denemelisin Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Denemeyi düşündüm Yorumla
eeelif56 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 45% +1 yıl Bir İzmirli olarak bayılırım😂 2 1 Yorumla mmert93 +1 yıl Teşekkürler çelebi’ye bize bunu kazandırdığı için 😄😂 Yorumla
Ayşeafra Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 73% +1 yıl Çok severim. Ellerini sağlık, Güzel görünüyor. 1 3 Yorumla mmert93 +1 yıl Teşekkür ederim. İftardan sonra taıdna bakıcam Yorumla Ayşeafra +1 yıl Afiyet olsun Yorumla mmert93 +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
alektamovikmovie Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Hiç görmedim güzel mi tadı nasıl? :) 1 2 Yorumla mmert93 +1 yıl Çikolata seviyorsan çok güzel 😂 Yorumla alektamovikmovie +1 yıl bir denerim usta , teşşekürler :D Yorumla
TekTekçiKız Takip Et Bilge Yaş: 27 +1 yıl hiç yemedim ama çok güzel gözüküyor 1 1 Yorumla mmert93 +1 yıl Evet gerçektende çok güzel. Sen bide içini gör Yorumla
Fityasa Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Sisman zamanlarimda boyoz, gevrek vs severdim ama artık hayatımdan cikardim 0 1 Yorumla mmert93 +1 yıl Az öz yiyince bir sıkıntı olmuyor Yorumla
Üğpoıu07 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 94% +1 yıl Ufff severim baya 1 1 Yorumla mmert93 +1 yıl Sevmeyen yok gibi bişey Yorumla
AçarakŞah Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 902 cevap paylaştı. Abartılıyor bence. 1 2 Yorumla mmert93 +1 yıl Öyle mi diyorsun Yorumla AçarakŞah +1 yıl Evet Yorumla
αtҽιst Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl çok güzel yaparım :D 1 1 Yorumla mmert93 +1 yıl Benimkiler nasıl olmuş sence hamurunu tam yapamadım biraz formu yamuk oldu dmdmd Yorumla
kırmızıfularlıbağyan Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Hangi çikolatayı kullandın 0 3 Yorumla mmert93 +1 yıl Sıradan bir çilolata. Nutella değil nutella çok pahalı 😄 ama bir daha nutella alıcam paraya kıycam Yorumla kırmızıfularlıbağyan +1 yıl Belçika çikolatası ile yaparsan dehşet bir şey olur, 😀 Yorumla mmert93 +1 yıl Vallahi belçika çikolatası alınca tek başına tadına çıkara çıkara yerim eme eme off 😍 Yorumla
Asabi1çilek Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 85% +1 yıl Götüde bomba gibi yapıyor 😂 0 14 Yorumla mmert93 +1 yıl Ne alaka 😄 Yorumla Asabi1çilek +1 yıl Ekmek ya şişiryo popoyu Yorumla mmert93 +1 yıl Ya şuncacık şey ne yapsın 😂 Yorumla Asabi1çilek +1 yıl Ah o yok mu o namızsız 😂 Yorumla mmert93 +1 yıl Ee sende squat yap silah olsun ateş etsin popo 😂 Yorumla Asabi1çilek +1 yıl Sguata ihtiyacım yok ki Yorumla mmert93 +1 yıl Neden yokmuş Yorumla mmert93 +1 yıl %95inin var Yorumla Asabi1çilek +1 yıl Yok işte Yorumla mmert93 +1 yıl İyi bakalım madem yok memnunsun demektir Yorumla Asabi1çilek +1 yıl Erisin istiyorum taş gibi😂 Yorumla mmert93 +1 yıl Taş gibiyse erimesine ne gerek var herkes taş gibi istiyor. bir sen istemiyon galiba Yorumla Asabi1çilek +1 yıl Sürekli popoma tutuyorlar taş gibi taş gibi diye gülüyor beni bazı insanlar Yorumla mmert93 +1 yıl Senin bileceğin iş orası Yorumla
Dil28282 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 86% +1 yıl Ellerine sağlık güzel gözüküyor 0 1 Yorumla mmert93 +1 yıl Eh işte, ben şekillerini veremedim pek tecrübe istiyor biraz Yorumla
ErkanAtlas Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 40% +1 yıl Severimde çok ağır geliyor 0 1 Yorumla mmert93 +1 yıl Evet fazla kaçırmamak gerek Yorumla
kırmızıGay Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 55% +1 yıl İlk kez duydum ve gördüm. Afiyet olsun. 0 0 Yorumla
dınhsk Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 75% +1 yıl severim. 2 1 Yorumla KüçükGeneral +1 yıl Ela gözlüm ben bu elden gidersem Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,2b cevap paylaştı. Yemedim hiç 0 0 Yorumla
Kanks3453 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Yemedım kanks 0 1 Yorumla mmert93 +1 yıl Yemelisin çikolata seviyorsan Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Onun yerine ekmeğe çikolata sürer yerim, ne uğraşıcam.😄
Kolaycı 😄
Pidenin yanında ikram olarak veriyorlar sadece orada yiyorum yoksa bunun için uğraşmaya değmez. 😂
Bu kadar zahmete girmeyin açın nutellayı yiyin arada pek fark yok zaten sjknxvb
aaa olur mu hiç 😂 sıcacık akışkan çikolataya ayıp oluyor bak
nutellayıda ısıtırız :)))
Ben çikolatayı tek başına yemeyi pek fazla sevmediğim için bu hali daha çekici geliyor. Ama sana çiko olsun yeter sanırım 😄
hayır ya bunu annem arada yapıyor aldığım tek tat çikolata bende diyorum bu kadar zahmet etme ver ben çikolata yiyeyim sjknxvb
Amaç ara sıra farklılık olsun zaten. Yoksa çikolata çikolatadır 😄
neyse emeğine sağlık afiyet olsuun :)
Teşekkürleerr ☺️
Hiç daha önce denemedim ama gayet güzel görünüyor msllaah afiyet olsun🤗
Göründüğünden çok daha güzel olduğunun garantisini veririm
Inanırım afiyet bal şeker kaymak olsun🤗🤗
Teşekkürler. Sana da olsun yapta ye 😄
Yazdim kenara deniyecem birgün😂
Bayılacaksın 😄 unutma soğumadan çikolata akışkan iken yemelisin
Unutmam asla😂😂
Haha soğumasına fırsat vermezsin yani 😂
Hepsini birden yerim soğumazlar🤣😋
😄 şimdiden afiyet olsun
Sağolasın😆
Daha önce yemedim ama denemeyi çok istiyorum çünkü harika görünüyor
valla daha 1 saat önce 3 tane yediğim için başım ağrıyor şu an
Hayatımda hiç yemedim
Denemelisin
Denemeyi düşündüm
Bir İzmirli olarak bayılırım😂
Teşekkürler çelebi’ye bize bunu kazandırdığı için 😄😂
Çok severim. Ellerini sağlık, Güzel görünüyor.
Teşekkür ederim. İftardan sonra taıdna bakıcam
Afiyet olsun
Teşekkür ederim
Hiç görmedim güzel mi tadı nasıl? :)
Çikolata seviyorsan çok güzel 😂
bir denerim usta , teşşekürler :D
hiç yemedim ama çok güzel gözüküyor
Evet gerçektende çok güzel. Sen bide içini gör
Sisman zamanlarimda boyoz, gevrek vs severdim ama artık hayatımdan cikardim
Az öz yiyince bir sıkıntı olmuyor
Ufff severim baya
Sevmeyen yok gibi bişey
Hep gördüm yiyemedim yakında yiyeceğim.
Abartılıyor bence.
Öyle mi diyorsun
Evet
çok güzel yaparım :D
Benimkiler nasıl olmuş sence hamurunu tam yapamadım biraz formu yamuk oldu dmdmd
Hangi çikolatayı kullandın
Sıradan bir çilolata. Nutella değil nutella çok pahalı 😄 ama bir daha nutella alıcam paraya kıycam
Belçika çikolatası ile yaparsan dehşet bir şey olur, 😀
Vallahi belçika çikolatası alınca tek başına tadına çıkara çıkara yerim eme eme off 😍
Götüde bomba gibi yapıyor 😂
Ne alaka 😄
Ekmek ya şişiryo popoyu
Ya şuncacık şey ne yapsın 😂
Ah o yok mu o namızsız 😂
Ee sende squat yap silah olsun ateş etsin popo 😂
Sguata ihtiyacım yok ki
Neden yokmuş
%95inin var
Yok işte
İyi bakalım madem yok memnunsun demektir
Erisin istiyorum taş gibi😂
Taş gibiyse erimesine ne gerek var herkes taş gibi istiyor. bir sen istemiyon galiba
Sürekli popoma tutuyorlar taş gibi taş gibi diye gülüyor beni bazı insanlar
Senin bileceğin iş orası
Ellerine sağlık güzel gözüküyor
Eh işte, ben şekillerini veremedim pek tecrübe istiyor biraz
Severimde çok ağır geliyor
Evet fazla kaçırmamak gerek
İlk kez duydum ve gördüm. Afiyet olsun.
severim.
Ela gözlüm ben bu elden gidersem
Sarışın bombaları daha çok seviyorum
Yemedim hiç
Ov olsada gömsem