Yeme & İçme Eriği tuzlu mu yersiniz tuzsuz mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Benim için farketmez iki çeşit de yiyebiliyorum😊 Tuzlu Tuzsuz Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Eriği tuzlu mu yersiniz tuzsuz mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 3 ay Yeme & İçme konusunda 12,9b cevap paylaştı. Tabiki tuzsuz yerim çünkü kendi tadı daha iyi oluyor ❤️ 0 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16,1b cevap paylaştı. Tuzu pek tercih etmem gadası. Erik üzerinde. 0 0 Yorumla
AslıBalkan Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 3 ay Bence tuzsuz daha doğal, ama arada tuzlu da yiyebilirsin. Çekirdekleri tuzlayıp ezmek hoşuma gidiyor açıkçası. 0 0 Yorumla
Nixantos Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 94% +1 yıl Eriği tuzlu yerim bir tık ekşi olacak bide sulu olması lazım ama büyük olanlar değil sert ve taze orta boy sjsjs 0 0 Yorumla
Lovableman Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 44% +1 yıl Tuzlu yediğin erik zaten asidik, bir de tuz atarsan yanlış dişlerinizi eritmeyin. Ben kırımızı ve siyah erik severim. 0 0 Yorumla
yuksekmuhendis95 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 53% +1 yıl benim tansiyonum var la ne tuzu :D :D. sonra yarın ölene mütakip gömersiniz 0 0 Yorumla
arı_gibi Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 84% +1 yıl tuzlayarak sevenlerde var tabi ama ben tuzsuz seviyorum 0 0 Yorumla
OfsaytKazım Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Bembeyaz yapana kadar tuzluyorum ve enfes bir tat oluşuyor 0 0 Yorumla
Dreamcastt Takip Et Xper 4 Yaş: 45 +1 yıl evet arkadaşlar tuzlu yarakmı severmisiniz tuzlamayarakmı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden boyle birsey Yorumla
alonephoenix Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Fark etmez ama tuzsuz olanı daha sağlıklı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Tuzluyarak 🚀 yiyen amma çok kişi varmış 😂 1 3 Yorumla NightWhistle +1 yıl bu yorumu bekliyordum Yorumla rickandmorty +1 yıl terbiyesiz Yorumla NightWhistle +1 yıl @rickandmorty sen öyle yaz bilerek sonra ben terbiyesiz Yorumla
Portakal-Çiçeğii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Tuzlu seviyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Tabiki tuzsuz yerim çünkü kendi tadı daha iyi oluyor ❤️
Tuzu pek tercih etmem gadası. Erik üzerinde.
Bence tuzsuz daha doğal, ama arada tuzlu da yiyebilirsin. Çekirdekleri tuzlayıp ezmek hoşuma gidiyor açıkçası.
Eriği tuzlu yerim bir tık ekşi olacak bide sulu olması lazım ama büyük olanlar değil sert ve taze orta boy sjsjs
Tuzlu yediğin erik zaten asidik, bir de tuz atarsan yanlış dişlerinizi eritmeyin. Ben kırımızı ve siyah erik severim.
benim tansiyonum var la ne tuzu :D :D. sonra yarın ölene mütakip gömersiniz
tuzlayarak sevenlerde var tabi ama ben tuzsuz seviyorum
Bembeyaz yapana kadar tuzluyorum ve enfes bir tat oluşuyor
evet arkadaşlar tuzlu yarakmı severmisiniz tuzlamayarakmı
Neden boyle birsey
Tuzsuz yerim, ekşiyi seviyorum.
Off canım çekti bol tuzla yerim.
Nasıl canı cekti ama 😅
İkisinin de farklı zevki var.
Fark etmez ama tuzsuz olanı daha sağlıklı
Tuzluyarak 🚀 yiyen amma çok kişi varmış 😂
bu yorumu bekliyordum