Açık büfede herşeyden yiyemezdim belirli şeylerden devam ettim hep. Genelde mezelerden rus salatası, haydari acılı ezme tercihimdi. Tatlılardan chesecake, kazandibi. Salatalardan mevsim salatası ve çoban. Ara sıcaklardan zeytinyağlılar enginar, taze fasulye, dolmalar. Ana yemekten çorbalar mercimek tarhana Izgara çeşitleri ve sebzeler tercihimdi. Kahvaltıda sadece süt ve mısır gevrekleri çay nadiren patates tercih ederdim.
kankam normalde yasak anlatmamız oteller bunu gizler her zaman ben neler yedim midem aşındı ama ekmek parası katlanmak şart önemli olan misafirlerdir unutma çalışanların ne yediği pek önemli değil
:) kanka en büyük sorunda biz turizm çalışanları olarak türk misafir :) bende otellerde çalıştım güvenlik ama yorum biraz tepki çekebilir türk misafirlerimiz çok fazla eleştirilmeyi sevmiyor
Türk müşterilerde şu mantık var çöpe de dökülse fazla doldur tabağına çünkü otele avuç dolusu para verdin mantığı var. Birde artislik hareketler falan kaba davranmalar. Türkler parasıyla kendini rezil eden tek millet başka bir şey değil.
Valla ben Antalyada Rus Misafirlerden İsraf pek görmedim ayrıca anlayışlı disiplinli insanlar yasak dedin mi gelmiyorlar ama Türklere yapma etme yasak yok efendim bu saat den sonra Plajda havlu alımı yasak dedin mi üzerine saldıracak :)
Sabah kahvaltısında kola içecem diye tuturmuştu Türk müşterinin biri. Getirmek zorundasın diye benimle kavga ediyor otel self service ama servis istiyor binde bir Türk müşterinin iyisi çıkıyor zaten.