Ne denir ki harika olmuş. Yanlışlıkla bu açlıkla gülü yemeyelim de 🤭 maharetli olmak bunu gerektiriyor tabi bulgur pilavının yanına iyi gider demi gıcık 🤭
Daha ince görmelisin ozaman gülünde açar insanın kendisine gül vermesi gibi Sonra çöpe gidicek olması işte her gülün hikayesi gibi ya solar ya çöpe gider gülünü soldurma
Yok çöpe gitmedi domates kabuğu yemesini seviyorum. Daha ince denerim bir daha kine bu ilk deneyimdi. Gülleri dalından koparmazlar ise ne çöpe gider nede kurur
Gülü yedin demek afiyet olsun 😅 Bir dahaki denemende bakalım nasıl olacak Gül dalında ve toprağında güzeldir koparmayla alakası yok bazen güllerde bırakır kendini gülünü soldurma dedim kelimemin üstüne kelime ekleme 😅
Koparmayla alakası yok ise neden millet bir birine canlı gül adı altında gülleri öldürürek gül veriyor 😅 demekki koparıyolar gülümü soldurmamak içinde tavsiyelerin var mı
Gülün değeri bilmedikleri için koparıyorlar sevgi adı altında yapılan bu koparma başka bir gülün ölmesine sebepken senle baş edemiyorum 🤣 Gülün değerini bil sana tavsiye özenle bak kendine
O zman sevgisini göstermekten isteyen saksıda bir çiçek alsın karşıda ki de sevgisiyle hergun baksın büyütsün bu daha sevgi adına yapılan güzel bir şey olur 😂 zor biraz baş etmek.. kendime iyi bakmak konusunda birşey diyemem
Fikir temesı güzel sevgiylede büyütürse rengarenk çiçekleri olur sevgiyle büyümüş olur bir bakarsın mavide olur içinde kendiliğinde yeşermezmi sevginin göstergesi çiçek değil araçı olsun üzerinde her renkten olsun zorluyorsun beni 😅 Bakıcaksın bana itiraz hakkını kullanıp durmasan olmaz dimi 😅
Mavi olmaz başka çiçek olur mavi ama mavi gül olamaz birde rengarenk çiçek açan bildiğin bir çiçek adı var mı 😂 . Evet çiçek sevgisini gösterdiği bir araç olur ama emek emek verdiği sevgisi ile büyüyen çiçekler mi yoksa dalından koparıp 100 tane canlı gül mü sevgi 😅
Maviyi eşsiz olduğu için söylediğim olmaz ama ama görmek istersen bir çiçek sana her renge bürünür senin ona onun sana verdiği renklerle alakalıdır bir çiçek sana simsiyahta görünür aslında görünen senin siyahının yansımasıdır sen çiçegine bak o sana her renk olacak Ben hala koparılmayan emek olan tek çiçek şeçeneğindeyim
Hissiyatları kullanmazsak her renk biraz sade kalıcaktı onlara renkler koyalım ki sadece görebilene o renkler eşlik etsin. Yemek tarifleri altında hoşça bir sohbetti 😅 sözlerimi şarkı ile sonlandırıyorum sana gelsin sözleri
Doğru sadece hisseden görebilirsin rengini ki özel ve değerli olsun. 😅 Teşekkür ederim şarkı için şu an açtım dinliyorum güzel şarkı düşe kalka büyüyorum işte
bence o da işine yarar.. gül şeklinde kurabiye gbi bir şey yapmıştım öyle yapmıştım ben gayet düzgün duruyo bunları yaparken ilk buluyorum mesela sonra oyun hamurunda deniyorum