Az önce içtim. Ama ben böyle kahve soruları görünce canım hep kahve çekiyor. Afiyet olsun. Yine mi içsem eeh bişey olmaz sanırım zaten şekersiz içiyorum. Burnuma geldi kokusu🙏
Yok yok ben alışkınım çalışsamda evdede olsam fincam sayım bu. Filtre kahve tercih ediyorum zaten şekersiz. Gün içindede haraketli biriyim eh tabi az biraz çarpıntı oluyor ama kahve aşkı napalım🥰
Kanka allah seni inandırsın, yazmak ile yazmamak arasında gidip geldim bir süre. En iyisi yazayım dedim, sonra da yazmayı unutup paylaştım. 😅 Şu sıralar kendimi ben de anlayabilmiş değilim.
Ben burada direk 4 kaşık nesquik ile 3 kaşık nescaféyi bir çay bardağı sıcak suda eritip üzerine soğuk süt döktüm.
Orjinal tarif şöyle:
3 kaşık nescafé, 2 kaşık tozşeker ve 1 kaşık kakaoyu, yarım çay bardağı sıcak su veya süt ile iyice karışıp hafif köpürene kadar çırpıyorsun. Bardağa isteğe bağlı buz koyabilirsin, üzerine soğuk süt ekliyorsun. Ardından çırptığın karışımı yavaşça üzerine gezdir. Süs olarak çikolata rendesi veya çikolata sosu kullanabilirsin. 😊
En İyi Cevaplar