Kırmızı pancar inanılmaz faydalı, hele ki bağışıklık sistemimizin çok güçlü olması gereken şu günlerde vücudumuzu koronavirüs gibi virüslere karşı korumak için tüketmemiz gereken sebzeler listesinin başında geliyor. Hem meyvesi, hem dal ve yaprakları şifalı olan bu bitkiyi siz nasıl tüketiyorsunuz? kırmızı pancarın faydaları
Kırmızı pancarın şifalarını biliyor musunuz, kırmızı pancarı nasıl tüketirsiniz?
Gövde meyvesini ben de bir çok arkadaşım gibi turşu yaparak değerlendiriyorum ama asıl sap ve yapraklarını kavurup sabah kahvaltıda tüketmeye bayılıyorum. Antioksidan değerleri yüksek, kalp ve damar sağlığına faydalı bir sebze ve her renkli sebze gibi sağlığımız için çok faydalı. Meyveye yakın kalıp saplarını soğanla birlikte kavuruyorum. Hatta ben çok diri hoşlanmadığım için biraz suyla yumuşatıyorum. En son yapraklarını doğrayıp hep birlikte kavuruyor, üstüne yumurta kırıyorum. Çok harika bir sabah kahvaltısı oluyor, tavsiye ederim.
sadece pancar değil tüm meyve sebzeler faydalı bu faydalı diye tüketip durmanın anlamı yok ayrıca dünya sağlık örgütü bağışıklığı çok yüksek olanların 72 farklı hastalığa yakalandığını açıkladı yani azı karar çoğu zarar çok su için dendi su zehirlenmesinden hastanelik olan oldu o nedir demeyin araştırın görün herşey dozunda olmalı
En İyi Görüş