Yeme & İçme Yapabildiğiniz en iyi 3 yemek nedir? desperateevent_ Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Yapay Zekaya Sor Çay çekirdek eşliğinde görüşleri okuyacağım. Herkese iyi akşamlar dilerim. :-) Yapabildiğiniz en iyi 3 yemek nedir? Cevapla Nedir Soruları En İyi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Müthişanne Takip Et FenomenGuru Yaş: 26 +1 yıl Afiyet bal şeker olsun kuzuma❤Kuru fasulye Mercimek köftesi Biber dolması Üçlüsünü çok iyi yaparım. 😍 6 0 Yorumla
34edebiyataşığı93 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 32% +1 yıl Bu konuda beceriksizim salataya yardım ederim anca😂 1 7 Yorumla desperateevent_ +1 yıl Gözlerim şok 😂😂😂 Yorumla 34edebiyataşığı93 +1 yıl Yardım ederim ya güzelim endişe etme 😂❤️ Yorumla desperateevent_ +1 yıl Perde as sen boşver salatayı😂😂 Yorumla 34edebiyataşığı93 +1 yıl Yaaa bunu bana yapma 😂😂😱 Yorumla desperateevent_ +1 yıl Yapacaksın 😂😂🙏 Yorumla 34edebiyataşığı93 +1 yıl Gazete tek çözüm 😂 Yorumla desperateevent_ +1 yıl 🤦♀️🤦♀️ Yorumla
BLACKQUEENGRANDE Takip Et Yoda Yaş: 26 +1 yıl Yaprak sarması, pizza, patates kızartması ve köfte... 5 0 Yorumla
khanka Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 47% +1 yıl peynirli yumurta sucuklu yumurta kiymali yumurta😂 1 2 Yorumla desperateevent_ +1 yıl 31 yaşına gelmiş hala yumurta diyor siee 😂😂 Yorumla khanka +1 yıl simdi desem profitöröl cok guzel yaparim inanmazsin ya da icli kofte mantarli kremeli tavuk felan baaite kacrim Yorumla
Vildan1903 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 50% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 417 cevap paylaştı. Ev yapımı: lahmacun, iskender, pideli köfte.. Kendim için de Vegan pizza 🍕🌿 0 0 Yorumla
52gag Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 46% +1 yıl Tost, Yumurta, Makarna :D Hazır tatil olmuşken mutfak becerilerimi geliştirmeye çalışacağım. 0 0 Yorumla
İcelimcicekolalim Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 32% +1 yıl Yumurta kirmak haslamak haric herseyi yapiyorum. cunku yumurtanin tadini bilmiyorum 0 0 Yorumla
beniyorma Takip Et Xper 7 Yaş: 35 +1 yıl Muhteşem bir görüntü eminim lezzetide görüntü kadar muhteşemdir ah anacum yanımda olacaktı ki yapardı yerdimmm 👌🏼 0 0 Yorumla
hhangoverr Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kendime ait özel bir omlet tarifim var onu çok iyi yaparımKünefe et ve tavuk sotede gayet iyiyim 0 0 Yorumla
Umursamazbeyfendi Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Daha önceden restorantta çalıştığım için biliyorum baya 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,4b cevap paylaştı. Yapabildiğim yemek yok 1 0 Yorumla
HürreemSultaaN Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 48% +1 yıl Mercimek çorbası, pilav ve fırında türlü 🌺 0 0 Yorumla
adaceylin_17 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 39% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 382 cevap paylaştı. karniyarik lazanya makarna 0 0 Yorumla
birazkülbirazduman Takip Et Master Yaş: 37 , eic 55% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yaptigim her yemeği güzel yaparim 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. Et şişKuymakTavuk Sote 0 0 Yorumla
EbuTurab_ Takip Et Guru Yaş: 26 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 554 cevap paylaştı. Karnıyarık, sarma ve makarna😄 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 22,9b cevap paylaştı. Makarna , Menemen , yumurta 😂 0 0 Yorumla
Birdoksanboyesmerr Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl kebap, içli köfte, her türlü yemeği yaparım 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Yemek değilde pastalarda iyiyim 0 0 Yorumla
BekirD Takip Et Master Yaş: 43 , eic 32% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 511 cevap paylaştı. tavuk balık mantar 0 0 Yorumla
darkleyl96 Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Maalesef yok 🤷🏻♀️ 0 0 Yorumla
bugencyazar Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. yapamam ki :D 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Afiyet bal şeker olsun kuzuma❤
Üçlüsünü çok iyi yaparım. 😍
Taze fasulye, yaprak sarma, makarna 😃
Bu konuda beceriksizim salataya yardım ederim anca😂
Gözlerim şok 😂😂😂
Yardım ederim ya güzelim endişe etme 😂❤️
Perde as sen boşver salatayı😂😂
Yaaa bunu bana yapma 😂😂😱
Yapacaksın 😂😂🙏
Gazete tek çözüm 😂
🤦♀️🤦♀️
Yaprak sarması, pizza, patates kızartması ve köfte...
peynirli yumurta
sucuklu yumurta
kiymali yumurta
😂
31 yaşına gelmiş hala yumurta diyor siee 😂😂
simdi desem profitöröl cok guzel yaparim inanmazsin ya da icli kofte mantarli kremeli tavuk felan baaite kacrim
Ev yapımı: lahmacun, iskender, pideli köfte.. Kendim için de Vegan pizza 🍕🌿
Tost, Yumurta, Makarna :D Hazır tatil olmuşken mutfak becerilerimi geliştirmeye çalışacağım.
Yumurta kirmak haslamak haric herseyi yapiyorum. cunku yumurtanin tadini bilmiyorum
Mantı, kuru fasülye, ıspanak
Ama mantı hiç sevmem
Muhteşem bir görüntü eminim lezzetide görüntü kadar muhteşemdir ah anacum yanımda olacaktı ki yapardı yerdimmm 👌🏼
Kendime ait özel bir omlet tarifim var onu çok iyi yaparım
Künefe et ve tavuk sotede gayet iyiyim
Daha önceden restorantta çalıştığım için biliyorum baya
Yapabildiğim yemek yok
Mercimek çorbası, pilav ve fırında türlü 🌺
karniyarik
lazanya
makarna
Mantı yaprak sarması içli köfte
Yaptigim her yemeği güzel yaparim
Makarna
Soslu Makarna
Kıymalı Makarna
Et yemekleri, fırında tavuk, hamburger
Püü canım lahana sarması çekti ☹️
Menemen,
Mangal,
Güllaç :DD
Et şiş
Kuymak
Tavuk Sote
Yoğurtlu makarna, salçalı makarna, sade makarna...
Kebap, 😋 tavuk yemekleri, çiğ köfte.
Yumurta , sucuklu yumurta , peynirli yumurta
Mantı. Balık. Cheesecake.
Karnıyarık, sarma ve makarna😄
Etsote mangal ve kurufasulye..
Yaprak sarması
Karnıyarık ve kısır 👌
Sarma. mantı. kelle paça.
Makarna , Menemen , yumurta 😂
Makarna
Pilav
Taze Fasulye