Yeme & İçme Jack Daniels viskinin tadı nasıl bira gibi iğrenç mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Viski denemek istiyorum ama tadı iğrençse boşuna para vermiyeyim Güncellemeler+1 yıl sarhoş olmam lazım ama tadı aşırı berbat olmasın içeceğim şeyin Jack Daniels viskinin tadı nasıl bira gibi iğrenç mi? Cevapla Para Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
CgustavJung Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 37% +1 yıl bira iğrenç geliyorsa onu hiç içemezsin :D bira onun yanında şerbet kalır. 1 5 Yorumla Soran +1 yıl sarhoş olmam lazım ama tadı aşırı berbat olmasın içeceğim şeyin Yorumla CgustavJung +1 yıl şarap iç. hem ucuz hem tadı kötü değil hem de sarhoş yapar çok içersen. kaç birayla kafan güzel oluyor Yorumla Soran +1 yıl bir oturuşta bir şişeden fazla içmedim hiç o da sarhoş yapmadı Yorumla CgustavJung +1 yıl ha o zaman senin pek alkol toleransın yok. sen 1 litre şarapla hatırlamayacak derecede sarhoş olursun Yorumla CgustavJung +1 yıl hatırlamayacak derece abartı oldu da, sarhoş olursun yani, dönmeler başlar Yorumla
BeyazTavşann Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 934 cevap paylaştı. biradan 4-5 kat daha kötü tadı tadı güzel içki arıyorsan likör bakabilirsin 0 0 Yorumla
YanmaktanKülOlmuş Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 33% +1 yıl Yani biraz boğazı yakar ama çikolatayla daha iyi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl o kadar paraya değer mi sence? pahalı çünkü Yorumla
İcelimcicekolalim Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 32% +1 yıl Viski ilk icki icin agir bir tercih 0 1 Yorumla İcelimcicekolalim +1 yıl İcemezsin agir gelir acı ve bogazi yakan bir tadi var Yorumla
weirder Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,3b cevap paylaştı. Meyve suyu al, herkes içsin 1 0 Yorumla
PiereHellams Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Ben seviyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tadı çok sert mi Yorumla PiereHellams +1 yıl Bana göre degil seni bilmem Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
bira iğrenç geliyorsa onu hiç içemezsin :D bira onun yanında şerbet kalır.
sarhoş olmam lazım ama tadı aşırı berbat olmasın içeceğim şeyin
şarap iç. hem ucuz hem tadı kötü değil hem de sarhoş yapar çok içersen. kaç birayla kafan güzel oluyor
bir oturuşta bir şişeden fazla içmedim hiç o da sarhoş yapmadı
ha o zaman senin pek alkol toleransın yok. sen 1 litre şarapla hatırlamayacak derecede sarhoş olursun
hatırlamayacak derece abartı oldu da, sarhoş olursun yani, dönmeler başlar
biradan 4-5 kat daha kötü tadı tadı güzel içki arıyorsan likör bakabilirsin
Yani biraz boğazı yakar ama çikolatayla daha iyi
o kadar paraya değer mi sence? pahalı çünkü
Viski ilk icki icin agir bir tercih
İcemezsin agir gelir acı ve bogazi yakan bir tadi var
Meyve suyu al, herkes içsin
Daha sert
Tek mi içeceksin
Bira içilir mi ys
Ben seviyorum
Tadı çok sert mi