Yeme & İçme Senin kahvaltılarını baş kahramanı patates mi yumurta mı? Vaveylaaaaa41 Takip Et FenomenGuru Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Yumurta haşlayan sağlıklı beslenen tarafta misin?Yoksa patates kızartmasının dibine vuran ağzının tadını bilen taraf mi?Ben mi 😀 😀 😀 Tabi ki 🍟 😄😄😄 Senin kahvaltılarını baş kahramanı patates mi yumurta mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Milk-chocolate Takip Et FenomenGuru Yaş: 36 +1 yıl Her zaman yumurtadır. Yumurtanın beyazıdır. Haşlanmış yumurta beyazı ya da yumurta beyazı ile yapılmış omlettir 2 0 Yorumla
Ayzıiıttt Takip Et Master Yaş: 108 , eic 32% +1 yıl Mecbur yumurta. Bu aralar inanılmaz patates istiyorum. Yersem psikolojim bozuluyor. 1 3 Yorumla Vaveylaaaaa41 +1 yıl Ya nolcak 1 gün fazladan koşarsın 😃 Yorumla Ayzıiıttt +1 yıl bir Patates kızartması 250 kalori bunun mayonezi ketçapı var etti sana 500. Ben üç patates yesem 1500 o da 6 saat yürüyüş demek yemiyorum bana ne 😄 Yorumla Vaveylaaaaa41 +1 yıl Oha be gerçekten mi benim bu sabah yediğim patates için dünya turuna çıkmam gerek😂😂😂 Yorumla
İcelimcicekolalim Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 32% +1 yıl Patates 😋 yumurtanin tadini bilmiyorum. o yuzden figuran bile olamaz😂 3 2 Yorumla emre00 +1 yıl Nasıl :D Yorumla İcelimcicekolalim +1 yıl @emre00 bu guzel👍 digeri👎 Yorumla
mastergreeneyes Takip Et Master Yaş: 49 , eic 57% +1 yıl kahvaltı ıcın gereken sure varsa keyfte yerındeyse közlenmiş kırmızı kapya biber, rafadan yumurta ve patates şart:) 1 0 Yorumla
justunicorn Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 54% +1 yıl Sağlıklı besleniyorum diye patates yemeyecek değilim ya😃Patates yiyerek kilo verdim, porsiyon kontrolü yapılarak yenir. O yüzden patatesssss😃 1 0 Yorumla
Sssonsuzzz Takip Et Master Yaş: 33 , eic 47% +1 yıl Hiç iştahım yok bu ara yersem biraz peynir ekmek atıştırıyorum... en sevdiğim öğündür halbuki kahvaltı... 1 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% +1 yıl Yumurta benim icin daha bir önde daha bir özel gibi :) patates kizartmasini kahvaltida pek yemem 1 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Beyaz Peynir, domates, kekik, Zeytin, kepekli ekmek. 1 0 Yorumla
QueenFrigg Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 56% +1 yıl Yumurta. Hayatım boyunca bir kere bile kahvaltıda patates kızartması yemedim. 1 0 Yorumla
Gökay90 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 42% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yumurta tabi ki :)) bazen de patatesli yumurta ahaha 1 0 Yorumla
PandaIncarnate Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Yumurta. Olur olmadık her tabakta patates kızartması görmekten gına geldi, yedik yedik patates gibi olduk patateees 😂 1 0 Yorumla
Sessizbukalemun Takip Et Yoda Yaş: 28 +1 yıl Ben ikisinden de vazgeçemem ya ama kızartma bir tık önde gibi gibi. 😍🤣🤣🤭 1 0 Yorumla
Rmtn__ Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl haşlanmış yumurtanın sadce sarısın yerim patates kızartmasın da vazgeçemem:) 0 0 Yorumla
Creeper07_ Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 56% +1 yıl Patates, bak acıktırdın beni he.😒 1 1 Yorumla Vaveylaaaaa41 +1 yıl 🙄😄 Yorumla
Tolgaa41 Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Yumirtwyi pek sade tüketmem brnim için ikiside bas tacı 😁😀 1 0 Yorumla
popart2 Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl İkisi de baş kahramanı değil, daha çok yeşil zeytin tüketirim yanına lor peyniri falan filan. 0 0 Yorumla
Sinakaplan Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yumurta, çay, peynir 2 0 Yorumla
Katniss_Everdeen Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 35% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 326 cevap paylaştı. Patates kızartması 😍 1 0 Yorumla
Hayatgercek Takip Et Master Yaş: 40 , eic 59% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hiçbiri, tost. Şöyle sucuklu bol kaşarlı...😍 1 0 Yorumla
hayat_hayal13 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Kahvalti etmiyorum 2 si bir arada kahve iciyorum sabah gune oyle basLiyorum.. 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5b cevap paylaştı. Gevrek boyoz varken patates yemem :D 1 0 Yorumla
Pempom Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 832 cevap paylaştı. Avokado tabiki yumurtada olmazsa olmaz 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 22,9b cevap paylaştı. Patis kızartaması annem :D 1 0 Yorumla
Sercan3407 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Ben ikisininde sofrada olmasını tercih ediyorum :) 1 0 Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 857 cevap paylaştı. yumurta patates ikinci planda :) 1 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,5b cevap paylaştı. Patates 1 0 Yorumla
ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et Master Yaş: 31 , eic 88% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Patates 😁 1 6 Yorumla jinekologhakan +1 yıl Merhaba resimdeki sizmi sınız ve annesınınız ne gızel Yorumla ÇiçeğiburnundaAnne +1 yıl Evet benim Yorumla jinekologhakan +1 yıl Çok hoş bir hanımefendi olduğunuzu söyleyebilirim o zaman Yorumla jinekologhakan +1 yıl Kaç yıllık evlisiniz ne istiyorsanız özelden de konuşabiliriz Yorumla jinekologhakan +1 yıl Bu arada hayırlı cumaları iz olsun Yorumla jinekologhakan +1 yıl Gun aydın hanımefendı Yorumla
Malamadre8 Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 577 cevap paylaştı. İkisininde yeri ayrı 1 0 Yorumla
THATMAN Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,1b cevap paylaştı. Kesinlikle patates 2 0 Yorumla
darkleyl96 Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Patates 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Her zaman yumurtadır. Yumurtanın beyazıdır. Haşlanmış yumurta beyazı ya da yumurta beyazı ile yapılmış omlettir
Mecbur yumurta. Bu aralar inanılmaz patates istiyorum. Yersem psikolojim bozuluyor.
Ya nolcak 1 gün fazladan koşarsın 😃
bir Patates kızartması 250 kalori bunun mayonezi ketçapı var etti sana 500. Ben üç patates yesem 1500 o da 6 saat yürüyüş demek yemiyorum bana ne 😄
Oha be gerçekten mi benim bu sabah yediğim patates için dünya turuna çıkmam gerek😂😂😂
Patates 😋 yumurtanin tadini bilmiyorum. o yuzden figuran bile olamaz😂
Nasıl :D
@emre00 bu guzel👍 digeri👎
kahvaltı ıcın gereken sure varsa keyfte yerındeyse közlenmiş kırmızı kapya biber, rafadan yumurta ve patates şart:)
Sağlıklı besleniyorum diye patates yemeyecek değilim ya😃Patates yiyerek kilo verdim, porsiyon kontrolü yapılarak yenir. O yüzden patatesssss😃
Hiç iştahım yok bu ara yersem biraz peynir ekmek atıştırıyorum... en sevdiğim öğündür halbuki kahvaltı...
Yumurta benim icin daha bir önde daha bir özel gibi :) patates kizartmasini kahvaltida pek yemem
Beyaz Peynir, domates, kekik, Zeytin, kepekli ekmek.
Yumurta. Hayatım boyunca bir kere bile kahvaltıda patates kızartması yemedim.
Yumurta tabi ki :)) bazen de patatesli yumurta ahaha
Yumurta. Olur olmadık her tabakta patates kızartması görmekten gına geldi, yedik yedik patates gibi olduk patateees 😂
Ben ikisinden de vazgeçemem ya ama kızartma bir tık önde gibi gibi. 😍🤣🤣🤭
haşlanmış yumurtanın sadce sarısın yerim patates kızartmasın da vazgeçemem:)
Patates, bak acıktırdın beni he.😒
🙄😄
Yumirtwyi pek sade tüketmem brnim için ikiside bas tacı 😁😀
İkisi de baş kahramanı değil, daha çok yeşil zeytin tüketirim yanına lor peyniri falan filan.
Yumurta, çay, peynir
Patates kızartması 😍
Hiçbiri, tost. Şöyle sucuklu bol kaşarlı...😍
Kahvaltı da yumurtanın üstüne tanımam.
Patates ama beyaz patates.
Antep fıstıklı helvadır
Patates bayilirim herseye yakisiyor😋
Bu sabah kahvaltılık gevrek
Kahvalti etmiyorum 2 si bir arada kahve iciyorum sabah gune oyle basLiyorum..
İkisi de değil avokado 🥑:)
Gevrek boyoz varken patates yemem :D
Avokado tabiki yumurtada olmazsa olmaz
Yumurtayı daha çok severim..
Yumurta patates kızartması sevmem
Patates daha güzel oluyor 😍
Patis kızartaması annem :D
Patates kızartması..💫
Ben ikisininde sofrada olmasını tercih ediyorum :)
Patates fakat her zaman olmuyor
patates severim gerçekten
Geri kişide sen neyi seviyon
yumurta patates ikinci planda :)
Yumurtaaaaaa 😇😇😇😇
Allah ne verdiyse artık..
Patates
Peynir
Yumurtalı patates :D
Her ikisi de..
Patates 😁
Merhaba resimdeki sizmi sınız ve annesınınız ne gızel