Konu cipsse ikisi de sağlıksız farkındayım ama bazı dönemlerde canım aşırı istiyor. Ayda 1 kere falan yiyorum. Patates mi daha sağlıksız mısır mı, ona göre yiyeyim :D
Sağlıksız olduğu zaman illa sümük aktırması gerekmiyor ki, yağlı olması sivilce yapıyor yok efendim bir süre sonra vücudunda yağlanma yapıyor. Bunlar da sağlıksızlık belirtileri :)
Onları biliyoruz tabiki yapıyor ama sigara gibi %100 lük bir oran ile insanı yok etmiyor Madem sağlıksız o kadar sigara paketleri gibi olsun Bence kandiriliyoruz
Çok başarılı bilgili konuya hakim çalışan iş kadını görüyorum karşımda tebrik ediyorum Ama ben ciddi değilim boş boş yazar geçerim O güzel vaktini boşa harcama emi abisinin gülü...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Hepsi sağlıksız diyorlar ama
Ben cipsten cips yediğin için hasta oldum oldun diyeni görmedim
Sağlıksız olduğu zaman illa sümük aktırması gerekmiyor ki, yağlı olması sivilce yapıyor yok efendim bir süre sonra vücudunda yağlanma yapıyor. Bunlar da sağlıksızlık belirtileri :)
Onları biliyoruz tabiki yapıyor ama sigara gibi %100 lük bir oran ile insanı yok etmiyor
Madem sağlıksız o kadar sigara paketleri gibi olsun
Bence kandiriliyoruz
Sigara da yüzde yüzlük oran ile insanı yok etmiyor. Ergenliğinden beri sigara içip 80 90 yaşında olan birileri yok mu etrafınızda hala :)
Çok başarılı bilgili konuya hakim çalışan iş kadını görüyorum karşımda tebrik ediyorum
Ama ben ciddi değilim boş boş yazar geçerim
O güzel vaktini boşa harcama emi abisinin gülü...
İkiside aşırı sağlıksız ama patatesin yağ çekme özelliği bir tık daha fazla olabilir
Mısır icerikli hic birsey sağlıklı degildir gdo urunu çunki
İkiside sağlığa son derece yararlı öğelerdir bence 😊
Bir paket cipsten ölecek değiliz ye gitsin 😂 ama mısır daha sağlıksızdır bence.
Patates cipsi daha sağlıksızdır diye düşünüyorum :d
Fark etmiyor mısır gdo ki mısır
Patates de nedir Allah bilir
Cipsin her çeşidi sağlıksız..
Detayda belirttim ben de :) Ama elbette biri daha sağlıksızdır bence.
:) :) patates diyim içimden onu diyesim geldi
Ikisi de daha sagliksiz
İkisi de daha sağlıksız mı, vov mükemmel Türkçe.
teşekkür 😋😊
mısır olanı hiç iyi degil sağlıklı da degil?
Patates gibime geliyor 💁🏻♀️
Patates cipsi sanırım
Her ikisi de. :)
Patates sanırım
Hepsi saglıksız
Patates
Patates cipsi
Patates sanırım
Patates tabiki
Mısır cipsi.
Mısır cipsi
Misir