Yeme & İçme Favori ikiliniz nedir? DeathXIII Takip Et Guru Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Coffee and cigarette Güncellemeler+1 yıl Guncel Güncellemeler+1 yıl Pizza kola Favori ikiliniz nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Milk-chocolate Takip Et FenomenGuru Yaş: 36 +1 yıl Çikolata ve süt ya da kitap ve kahve favori ikilim 1 1 Yorumla DeathXIII +1 yıl Nickin ele veriyor zaten Yorumla
Espenuka Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 48% +1 yıl Elmalı kurabiye ve soğuk süt. 2 8 Yorumla DeathXIII +1 yıl Süt harika birşey hayatımın sonuna kadar tek sıvı tüketecek olsam sütü secebilirim Yorumla Espenuka +1 yıl Gerçek süt olacak ama, öyle pastörize olunca karton kutu yalamış gibi oluyor insan. Yorumla DeathXIII +1 yıl İnekten bardağa ☺️ ya da keçiden 😁 Yorumla Espenuka +1 yıl O kadar kısa bir yolculuk olmuyor maalesef ehehe sütçü dayı var arada. Yorumla DeathXIII +1 yıl Önceden köyde hayvanlarımız vardı , köye gittiğimizde içiyordum o kadar kısa yolculuk geçiren sütü Yorumla Espenuka +1 yıl Aa ne güzel. Ben sütçüden alıyordum ondan kısa olmuyor. Yorumla Espenuka +1 yıl alıyorum* Yorumla DeathXIII +1 yıl Artık hayvanlar yok. Bende marketten proteinli süt alıyorum her sabah Yorumla
bugencyazar Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. köfte ekmek ve ayrannn :D 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,3b cevap paylaştı. Üçlü koltuk ve ben 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Çikolata ve süt ya da kitap ve kahve favori ikilim
Nickin ele veriyor zaten
Kahve ve meyve ikilisine bayılıyorum.
Elmalı kurabiye ve soğuk süt.
Süt harika birşey hayatımın sonuna kadar tek sıvı tüketecek olsam sütü secebilirim
Gerçek süt olacak ama, öyle pastörize olunca karton kutu yalamış gibi oluyor insan.
İnekten bardağa ☺️ ya da keçiden 😁
O kadar kısa bir yolculuk olmuyor maalesef ehehe sütçü dayı var arada.
Önceden köyde hayvanlarımız vardı , köye gittiğimizde içiyordum o kadar kısa yolculuk geçiren sütü
Aa ne güzel. Ben sütçüden alıyordum ondan kısa olmuyor.
alıyorum*
Artık hayvanlar yok. Bende marketten proteinli süt alıyorum her sabah
Telefonum ve şarj makinem
Ketçap patates kızartması
Çikolata..
Kahve..
Türk kahvesi & çikolata
Telefonum kulaklığım
Defterlerim kalemlerim
Simit ayran
Pasta ve çay
Cips ve kola 😍