Selamlar arkadaşlar..Czn Burak diyorlar ona. Asıl adı Burak Özdemir. Aşçı ve İstanbul da büyük bir restoranı var. Nusret' ten sonra ünlenen, yüzünde bir gülümse ve elinde yaptığı işe değil karşıya balan ilginç tarzı ile tanınıyor. Şaka gibi ama az önce baktım tam tamına 14.1 milyon İnstagram takipçisi var.. 😱
İşte Czn Burak benim canım Feguli' mi de ele geçirmiş. ( Galatasaraylı futbolcu) Onu da tabiri caiz ise kendine benzetmiş.. 😁
Internette yabancilar arasinda cok unlu.. fenomen diyebiliriz. Taklitini yapanlar cok var.. ozellikle slav ulkelerinde cok taniniyor. Bence cok sempatik. Digeriyle ayni kulvarda gormuyorum. Bu cocuk daha cok kebapci. . Gecenlerde bunun taklidini yapan kucuk bir cocuk vardi instasa.. altina yapar insan gulerken , ayni resmen.. cocuk da yabanciydi bu arada.
Kendisi akrabam olur. Kendisi sef degil ayrica. Babasi o restorani açtığında kendi daha çocuktu. Babasinin zoruyla restoranda durmaya zorlandi. Sonra sosyal medya becerisiyle fenomen oldu. Isin enteresan tarafi yemekler bes kurus etmez ama nusretten pahali nerdeyse. Allah tan para ödemiyorum orda. Yoksa parayla yenecek yemekler degil 🤣
Bir insanın nasıl bir insan olduğunu çok çabuk fark edemeyiz. Karakteri iyi mi kötü mü bilmiyorum. Aramızdan biri ve yaptığı işte iyi şeyler ortaya çıkardığı için seviliyor bence. Benim bir hayranlığım veya nefretim yok. Başarılı olan herkes emeğinin karşılığını alsın.
Çekici değil. Birara açıkçası itici buluyordum kameraya sabitlenip video cekmesinden vs ama sonra yaptığı işler -ki en son yaptigi Elazığ a yardım göndermesi ile (bazı insanlar reklam diyor. Keske bütün reklamlar böyle işe yarar olsa) gönlümde yer edindi
Yüzünde tuhaf, mekanik, eğreti ve itici bir hâl var. Gülümseme desem değil... Tanımlayamadigim bir şey... Tabi fotomontaj mıdır nedir... Onu da bilmiyorum.
Aşırı itici bir insan tik tokta fenomen olan bütün kızlarla sevgili kanka oluyor geçen 17 lik bir kızla sevgiliydi ertesi gün kızın kankasıyla azıcık video izleyeyim diye girdim tik tok magazin 😂
Basarili buluyorum adam guzel sunuyor ama bizim ulkenin iq seviyesini de olcmus otomatikman... enes batur ve bu bizim milletin iq seviyesi belli iste ne desek bosa.
Beş para etmez ama millet yemek bilmediği için bunları merak ediyor. Kuzey suriye mutfağına bakın asıl yemekler burada çıkıyor. Yeni bir icadı yok bunların.
Bence harbi delikanlı naif bir Anadolu çocuğu sadece video çekmiyor insanlara yardım elini uzatan bir kişilik bazı yemeklerde abartsada yetenekli bu yönde
En İyi Cevaplar