Yeme & İçme En masumu sütlü tatlılarmış! Senin en sevdiğin sütlü tatlı hangisi? bendeakrebim Takip Et FenomenGuru Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Diyetisyenler en masum tatlı sütlü tatlılar diyor! Benimki tavuk göğsü ya senin en sevdiğin sütlü tatlı hangisi? #Bendeakrebim#KalorilerKüçükPorsiyonlarİçinGeçerli😁TAVUK GÖĞSÜ 166 kalori TRİLEÇE 305 kalori KAZANDİBİ 204 kaloriSÜTLAÇ 277 kalori KEŞKÜL 328 kalori MUHALLEBİ 233 kalori PUDİNG 145 kalori En masumu sütlü tatlılarmış! Senin en sevdiğin sütlü tatlı hangisi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
nextlevel Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Ne masumu ya 😃 O bahsettiğin kaloriler 100 gram için verilen kalori değerleri. Sen kaç gram yaptın da bu değerlere ulaştın diye sorarım bunlara takılana 😃 0 0 Yorumla
bayjön Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 71% +1 yıl Sütlaç en doğal ve masum olanı bence👍😄 pirinç pilavının bol sütlü demlemeye bırakılmadan altı kısılmış hali🤣Tatlı ve afiyetle kalın😊🌹💐✋ 0 1 Yorumla bayjön +1 yıl 🌹💐🌺 EİG İçin Çok Teşekkürler KS😊💐🖐️ Yorumla
Milk-chocolate Takip Et FenomenGuru Yaş: 36 +1 yıl Benim en sevdiğim sütlü tatlı kazandibi. Böyle üzeri bol yanık olmalı😋 1 0 Yorumla
selambengsfb Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 50% +1 yıl Hepsini yerim ben ya kurban olurum o sütlü tatlılara ben 3 3 Yorumla wheresmysindy +1 yıl Çok samimi bir yorum😄❤️ Yorumla selambengsfb +1 yıl Teşekkürler tatlım 😍 Yorumla selambengsfb +1 yıl Samimi olan senin anlayış tarzın 🥰 Yorumla
biradetmehmet Takip Et FenomenMaster Yaş: 46 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,9b cevap paylaştı. Kazandibi tabiki hatta tek diyebilir ama iyi yapandan yemek isterim iyi değilse 2. Kaşığı almam 0 0 Yorumla
wheresmysindy Takip Et Xper 3 Yaş: 33 , eic 68% +1 yıl Waffle hangi kategoriye giriyor bilmiyorum ama tatlı denilince aklıma gelen tek şey kendisi❤️ 3 0 Yorumla
unreals Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Puding masum puding saf puding güzel puding ama çikolatalı 👍 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl tavuk göğüsü, hayrabolu peynir tatlısı , kıbrıs tatlısı , sütlaç 1 0 Yorumla
Mathildaa88 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 54% +1 yıl Tavuk göğsü ama gerçek içinde gerçek tavuk göğüs eti olan 1 0 Yorumla
Nrsl3714 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 51% +1 yıl Trileceninde kalorisi çokmuş 🤔Ama umrumda mı asla😄 0 0 Yorumla
Baal35 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Keşkül, kazandibi, puding, supangle, tiramisu, profiteröl. 👍 Yaa bide hep tuhafima gitmiştir kerhane tatlısı haha başka isim mi koyamadiniz yaa 😂 0 0 Yorumla
Leading_Leader Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 862 cevap paylaştı. Hayret, ilk defa Kâsecan demedi. Kazandibi seviyorum. 0 0 Yorumla
ByAliMertS Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Keşkül tabi ki ama yüksekmiş kalorisi o zaman ben bir su muhallebisi alırım 😂 0 0 Yorumla
Kiyirli Takip Et Xper 7 Yaş: 29 +1 yıl Sütlü nuriye diye bir tatlı var baklava gibi o sütlü tatlı sınıfına giriyosa o yoksa tavuk göğüsü 0 0 Yorumla
fayo75 Takip Et Xper 6 Yaş: 50 +1 yıl Ben çok ağır tatlıları sevmiyorum hafif bir tatlı keşkül mesela 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Benim en sevdiğim tatlı sütlü portal İle sulu şeftali 🍑 tatlısı ikisi bir arada harika muhteşem hissediyorum kendimi tabi onlarda🥰 0 0 Yorumla
yabenkimn Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Tavuk göğsü , muhallebi , keşkül. Bunları sevmeyen de ne bilim 💕💕😋😂 1 0 Yorumla
Vavaleyla Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Şerbetli tatlıları pek sevmem zaten. Sütlü tatlıların yüzde 90 ını severim. 1 0 Yorumla
_stella_ Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Tabaktaki tatlinin adi ne? 2 5 Yorumla bendeakrebim +1 yıl Tavuk göğsü:) Yorumla _stella_ +1 yıl Ciddi misin ya tatli sandim canım cekti😣😅 Yorumla _DevilsAdvocate_ +1 yıl Tatlının adı tavuk göğsü 😋😂😂 Yorumla _stella_ +1 yıl Hahahaha hic gülesim yoktu cok safım ha 😅😂 sağol 🌹 Yorumla _DevilsAdvocate_ +1 yıl Olur öyle:) sende sağol Yorumla
MustafaaSeckin Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl Puding sütlü tatlı grubuna giriyor mu ya 0 0 Yorumla
TutkununKırmızıTonu Takip Et Master Yaş: 26 , eic 38% +1 yıl Sütlaç 2 1 Yorumla dünyadan__ +1 yıl Bir şikayetim olacaktı da ilgilenir misiniz acaba? Yorumla
ѕυrαтѕız_ĸız Takip Et Master Yaş: 27 , eic 36% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 626 cevap paylaştı. Trileçe 1 0 Yorumla
darkleyl96 Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Puding 1 0 Yorumla
çocukadam34 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 40% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 350 cevap paylaştı. Sütlaç ve puding🤗 0 0 Yorumla
moonlightsonato Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Hepsii 1 1 Yorumla Mr_effort +1 yıl Gelsin kilolar. Yorumla
En İyi Cevaplar