Tutmak daha eğlenceli. Çok balıksever biri değilim, sadece hamsi yerim severek. Ama tutmanın verdiği heyecanı hiçbir şeye değişmem. O beklenti hele bir de yanında kafa dengi biri varsa girişilen sohbet falan harika bir aktiviteye dönüştürüyor.
Bana şizofren diyen, bir soruda şöyle görüş yazmış '' Eşinizden daha iyisini bulsanız ne yaoarsınız? '' Cevap '' Düşünürüm hihihihihi'' vay be dediydin.
Aklında bir dünya var. Hayal mayal anlamam ben. Hayaller gerçeğe olan özlem. Ohh ne güzel uydurdum be. Bu tom gibi yakışıklı kaslı adam olacak. çevresi olanakları geniş olacak, maddi yönden güçlü olacak. Bu üç aşağı beş yukarı her kadının kafasıdır. Yani aslında doğa tamam anlıyorum yani
Tamam da sinirini benden neden çıkarmak istiyorsun? Benim gibi evde saç traşı olan adamların üstüne gitmeyin artık :(( Sanki dengeyi ben bozdum dünyada yani
Tamam sağol o zaman. Sana tuzak soru kurmuştum ve mayına bastın vah vahh. Bundan sonra görüşlerinde, dış görünüş ile ilgili verdiğin her aksi cevap, tom hardy'nin dudaklarına yapılan hakaret olarak sayacağım. Sokakta pazarda sülük satsa yine tom ile evlenirim yalanlarını külahıma anlat. Rezil oldun artık iyice kes artık :((
Yani soruya bak şu an hihehhh. Olabilinir mi diye ben sorayım? Haydaaa :(( Valla Rütüğün göğüs düzenlemesi bile buna engeldir. Tomu tanırsın. Gevşek adamdır yani.3-4 parmak kumaşın yukarıya çekilmesine tahammül edemez. Kızım yunan tohumu bunlar ya cıbıldaklık bunların hayat tarzı boşver ağlama :(( Şey olur mu , afilli aşkta ki mavi gözlü çocuk sana? Hem karşıyakalı bak hemde yerli malı?
Ne saçmalıyorsun sen ya? Ben seninle ilk yazışmaya başladığım anda ki, bana gönderdiğin ilk parçadan bahsediorum. Bu parçanın sendeki farklı yansımaları sana özel ben bilmem orasını
Bak bende fevri sinirli ve agresifim son zamanlarda. Bugünnde anneme sinir oldum çarşıda ve koca gün sinirim dinmedi. Seni yumuşak ve sakinsin diye sana geliorum
Senin dertlerin sorunların varsa, onları 2 ile çarp benim de o kadar var. Erkek olarak halim daha vahim. Sadece evde yatacak bir yerim ve doyacak sofram var diye avutuyorum kendimi anladın mı? Ben huzursuz bir aileden geliyorum. Azim ve hedef denen şeyler bende körelmiş.
40 yaşına gider ayak mı? Yok içimde işte. Ne çalışma ne aile kurabilme azimi olmuyor. Senin kafana benziyor kafam sadece daha kötüsü. Psikolojim bozuk benim doktora gidip sinir hapı alacağım. Annem önümde işte. Ben kadınlarla nasıl bir hayat kurup, içimde çalışıp aile kurma azmi filizlenecek yani pamukcuğum
Yaratan beni sevmez mi? Çalışmayan adamı mesela :(( Benim kimseye zararım yok. O tramwayların altında kalacaktım 2'dir. Korunduğumu beni kolladığını hissettiim onun. Gezmeğe gitmiştim o zamandı sana yazmadım. Dalmışım düdüğüne bastığını son anda duydum :(( Ondan kaçarken ardından karşıdan gelen ötekinin altındanda kaçtım üzüldüm kendi kendime :((
Acaba sen benim giibi yalnız yaşasan ne kadar yaşardın değil mi? Çalışmamak ayıpsa, futbolcular, mankenler, siyasetçiiler benden daha şerefsizler. Onlar gibi bir çok fakirin gurabanın asıl haklarını yemiyorum.
Havada ne sıkıcı. Sen böyle evli olanları veya birliktelik yaşıyanları, her gününün dizilerde ki arkası bitmez entrikalar falan mı yaşadığını sanan tiplerdensin? Fehriye çöpünün instegramına gir bak. Bir tane doğal resimleri yok. Sanki her fotoğraf oyuncak gibi yapay. Döner ayran, pide ve soğan var hayatta yani. Sarımsaklı cacık içip, romantik müziklerle bakışan gördün mü hiç filmlerde dizilerde? yooo
Bırrak bu işleri mayk. Sanki sibel can horlamıyor dimi? Tom hardy her Tanrının günü takım elbiseli ve saçalrı toppikli geziyor. Beyaz atlet giyip tv kumandasını da mı eline almıyor? Yani sen ve kadın milleti aklınızı başınıza alın. Dünya çok gerçek bir dizi film izlemesini görene
Kendi saçımı kestim. Profile yandan favori kısmını çekip koyacağım bakarsın. Boyada yok ay dede maşallahım. Kazıdım gitti OHHHHH kafam nefes aldı. Artık hücrelerim çoğalacak. Tek değilim abib
En İyi Cevaplar