ben yemek yapıyorum guzelde yaparım.. hıc sevmedıgın yemegı sevdırebılırım. romantık bırıyımdırde aynı zamanda utu camasır temızlıkte yaparım. bu ıhtıyactır. bunu herkes bılmelı... seksı veya cekıcı lıgı oldugunu sanmıyorum.. cunku karsı tarafın sızı nasıl görmek ıstıyorsa öyle görmek ıster.. ıyı de bır babayımdır.. ama ıste evlılık bu bazen olmuyor.. şans..
Hava atmak için yemek yapılmaz ama yemek yapmak havalı bir iştir. Diyordu YouTube da takip ettiğim bir şef Uğur Volkan uysal. Her işte yetenekli olmanın bir çekiciliği vardır ama yemek yapmanın gerçekten farklı bir karizması var çünkü yemek mutluluktur 🙂. Bence çok karizmatik bir iş insanları da etkiliyor. İyi yemek yapan erkekte kadında çekicidir.🙂👍
Çekicidir tabi ama öyle menemenle kurtulamazlar hem sebze hem et yemeği yapabilmeli, pilav pişirebilmeli yaparken de etrafı dağıtmamalı. Işte onlar çok seksi oluyor 😄
Mutfağa girerim keyifle yemek yapmaktan ayrı bir haz alırım yemek yemekten çok yapmayı severim asıl uzmanlığım et yemekleri ve mangal ama bunu çekici olmak için değil yapmaktan zevk aldığım için yaparım bu da buraya not olsun
Valla cekicimiyim dilmiyim bilmem ama mutfakda olmayi yemek yapmayi seviyorum oyle yumurta menemen le gecistiren biri dilim. Pirinc pilavi kuru fasulye et cesitleri hepsi mevcuttur ve yaptigim yemeklerin lezzeti dillere destandir
Yani beklenti meselesi. Kız görüntümden hiçbir şey beklemiyor sadece sevgi bekliyorsa ona ek olarak yaptığım her şey beklentisini aştığı için çekici gelecektir doğal olarak. aşırı güzel soslu makarna yaparım el kemiklerini kemirirsin bırak parmağı
Orası öyle değer ve kıymet önemlidir. Ama düşünsene sen eve geliyorsun, eşin sana yemek yaptı sofrayı da kurdu. Mutlu olur insan yani ben kız olsam mutlu olurdum
En İyi Cevaplar