Ağlayan kek mi daha güzeldir, zamanında seni üzen eski sevgilinin senin için ağladığını görmek mi? 'Ben kinci değilim'ciler için cevap basit. Ben kinciyim valla, aradan 20 sene de geçse sevinirim ben. 🤣
Ağlayan kek mi daha güzeldir, zamanında seni üzen eski sevgilinin senin için ağladığını görmek mi?
Eskimiş insanların ağlaması, gülmesi bilimum tuhaf duygular içerisine girmesi benim umrumda olmaz. Geçmişi unuturum. Ağlayan kek güzeldir, yanına da frappe. Gömerim ben bunu, kekler ağlamasın.
Bir zamanlar bir şeyler paylaştığınız insandan nasıl nefret edebiliyorsunuz ki? Eğer bana soyle böyle yaptı diyorsanız onu tanımadan neden sevgili oldunuz ki? Tüm eski sevgili düşmanları sinirimi bozuyor.
İkiside çok güzel :D o haberi alınca ağlayan keki yiyerek bu güzelliği kat kat artırmayı temenni ederim :D kinci değilim ama hoşuma giderdi neyi kimi kaybettiğini anlaması ve ağlaması
ağlayan kek güzeldir. ben hiçbir insanın ağladığını görmek istemem, zamanında üzüldüysem o benim zayıflığımdır. buna karşılık birinin ağlamasına gerek yok.
Asla. aglamaz benim icin eski esim cok agladim bunu bir kez gorsem agladigini ve pisman oldugunu belki 17senemin yapdiklarini unuturum. ins olu hunu okiyan amin desin dua etsin aglasin bir kez olsun pisman olsun ve bende ona hadi ordan diyeyim
Bende kinciyim sürünsün şerefsiz ağlaya ağlaya kurusun gözleri daha bugün ayrıldı benden kuzeni yalvarıyor bana benimle cık diye akıl diyor kuzeniyle cık dünyasını beyinini... Onun it gibi sürünsün
En İyi Cevaplar