Ben sevmiyorum degil ama bayila bayila da yemiyorum mecburiyetten yiyorum bide prasada bise var kendi özünde varmis prasanin kasikla aldigim zaman prasada örümcek ağı gibi, kıl gibi bise cikiyo iste onun hic sevmiyorum midemi bulandiriyo zaten örümceğe ve ağına alerjim nerde gorsem bana bise oluyo nasil desem korkumu baska bisemi bilmiyorum
Erkekler etcildir genelde Erkke bebeklerde protein agirlikli beslenirler hatta anne sütü bile erkek bebekte farklidir daha yogun daha yagli ve protein icerikli üretir vücut. Sanirim bundan dolayi yani yaratiliştan gelen bir durum, sebzelere çok sıcak bakamiyorlar
Ter kokusu cok yapiyor insanin teri ve nefesi cok kokuyor koku yaptıgı icin pırasa sarimsak sogan cok tüketmiyorlar bazilari hoc tüketmiyor koku yüzünden tüketmiyorlar
Ter kokusu kanda bir şey eksik oluyormuş neydi o biliyordum da boşverelim bu tür kokulu yiyecekler yediginde insanin kokusunu daha cok arttiriyor her zaman cok tüketen insanlarin teri ve nefesi cok kötü kokar daha önce saglik kitabindami internettemi ne okumuştum bu dogru cok kokulu yiydcekler yiyen insanin nefesi ve teri cok pis kokarmiş bunlari anlatiyorken utandim ya of
Benim çevremde pırasayı sevmeyen erkek yok. Hatta burada dünyaca ünlü bir prasa yemeğini yapıyorlar. Aksine çok zor ve uğraştırıcı olduğu için kadınlar pırasa yemeklerinden kaçıyor :)
En İyi Cevaplar