Kışın yapılan mangalda hangi besinler olmalı?
Yaz kış mangallık diye ayrim yapsak doğru olur mu?

Eskiden mangal yakmanın bir mevsimi olurdu "bahar demek mangal keyfi" demekti bahar ve yaz aylarında hava güzel ve güneşliyse mangal yakılırdı Nisan ayında mangal mevsimi başlar eylül ayında biterdi artık mangal yakmanın bir mevsimi yok istediğin mevsimde günde hatta saatte mangal yakılabiliyor
Mangalda pişen etin de lezzeti bir başka olur mangal bu ülkede bir araya gelmenin sosyalleşmenin ve keyif yapmanın en güzel yollarından biridir mangal ve piknik keyfi yapmayı sevmeyen Türk nadir bulunur Türk milletinin vazgeçilmezlerinden biridir "mangal ve piknik keyfi "..😊
Olmaz tabiki mangalın mevsimi. Kışın kar üzerinde yanan bir mangal da güzel olur, yazın açık alanda yapılan mangalda güzel olur. Bu tercih meselesidir. Ama unutmam yıllar önce Bolu Abant tarafında kar eşliğinde mangal yakmıştık. Sucuk ve köfte, yanına közde biberler. Ekmek arasına koyup yemiştik. O güzel günü unutamam🙏
ben et yemıyorum couluk cocuk olursa anca.. ama kokusu muhtesem gercekten onun ıcın kesınlıkle mangalı yakan pısıren ben olmalıyım.. ıcınede atarsam mantarı dunya benım:)
Mangal her zaman yapılır.😏
Cevap
33Cevap
Mangalın mevsimi olmaz, pişirdiğinin cinsi değişir bence. Kışın karda en güzel sucuk ekmek gider ama yaz olsa tavuk tercih ederim
Aşkın mevsimi olmaz ki sisinden akan yağ olayım..❤🙏👏👏💁 yazin tercihimdir serin serin kış da guzel oluyo yesillikle
Bir Adanalı olarak 4 mevsim 365gün Mangal yakabilirim 😂 bence olmamalı da Mangalın mevsimi günü saati
Mangalin mevsimi olmaz ama uzerindeki pusenin mevsimi mevcuttur
olmaz saati ve yeri yurduda olmaz her an ben hazırım etim kömürüm mevcut
Olmaz.
Özellikle. Kış mevsimleri balık. Izgara müthiş olur..
Her daim anında iki yelle cızbız tamam bazı şeylerin zamanı ve mevsimi olmaz doğaçlama gelişir mangalda bunlardan biri bence 😁😁😁
Son mangallarınızı keyifle yapın. Ormanda mangal yasaklanması yakındır 😃
Mevsimi falan olmaz saçmalamayın atasporudur mangal
Olmaz. Kışın daha güzeldir hatta. Sıcak sıcak mangal ateşinde ısınmak. Bir yandan o mis gibi kokusu.
Kış kampında mangal yapmak gibisi yok denemeni tavsiye ederim.
Yazın yaparız. Kışın genelde bizim evde balık olur.
Rakı şiş kebab zer sön ben var yine gelmek gezmek sizin ulkenize
Mangal her mevsim güzel ama kışın severim ayrıca ısınıyorsun :) Bu havada sucuk yapılır 😂
yazın yaparım yaz olunca daha güzel oluyor
Ateş bulunduktan sonra dünyada mangalın söndüğü an yoktur 😅😂
Kışın çok soğuk geçtiği yerlerde biraz zor olur ama mevsimi olmaz bence ya
Her mevsim olur
Her mevsim yaparim, seviyorum mangali.
Olmaz ya mangal her sezona yakışır
Karda sucuk seviyoruz
Mevsimi olmaz ama yazın daha iyi olur
Olmaz sayın fenomen...
Olmaz sadece yaz aylarında ağır düşüyor bünyeye
her mevsim seviyorum :)
Yok be 12 ay dilediğin gibi yapa bilirsin